Обучение в Холандия - UNIFY

Нашият мобилен офис идва във вашия град!

 

Поради големия интерес от всички посетили изложението Дни на Образованието в Холандия в страната и понеже нашите постоянни офиси са в София и Варна, ние решихме да посетим Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе и Шумен с мобилен офис. Беше ни много приятно да се запознаем с вас, а сега идваме отново на гости, за да ви обърнем повече инивидуално внимание.

Какво е да си студент в Avans University, най-добрия университет в Холандия за 2019 година?

Съвсем наскоро излязоха резултатите от класацията Keuzegids HBO 2019, която оценява всички университети в Холандия. Според тази класация, Avans University of Applied Sciences бе признат за номер едно университет в Холандия за 2019 година. Критериите, които правят класирането в нея са резултатите от Националното Студентско Мнение (Dutch National Student Survey), колко са успешни завършилите от дадена институция и оценка от NVAO, организация за акредитация на университети в Холандия и Белгия. Avans e вече номер една 5та поредна година, което говори за качеството на образованието в университета, което според Keuzegids "съчетава в себе си предимствата едновременно на малка и голяма институция за висше образование". 

Специално за вас, направихме интервю с наша студентка от Avans, Кристин Сергиева, която е и наша посланичка и често може да я видите и в нашия Instagram акаунт.

Защо да посетим Дните на Отворените Врати в Холандия?

Ти си 11 или 12 клас и може би вече си започнал да се замисляш накъде ще се отправиш след това? В случай, че обмисляш кандидатстване в Холандия, те съветваме да сериозно да се замисляш върху посещаването на едно от събитията Дни на Отворените Врати, които се провеждат във всеки университет наесен.

Защо е важно да се посети едно такова събитие?

Страница 1 от 61

Повече Информация

recommend-us

Ако си доволен от нашите услуги, стани наш посланик и ни ПРЕПОРЪЧАЙ на своите приятели и съученици. Щом и те станат студенти в Холандия, ние ще ти се отплатим!

Благодарим предварително, 

Екипът на UNIFY

 

Искаш да учиш в Холандия. Някои от твоите съученици имат също имат интерес? Презентацията на UNIFY се състои от информаиця за:

presentation
- Холандия и образователната система
- Класацията на университетите
- Описание на учебните програми
- Описание на процеса на кандидатсване
- Информация как да финансираш образованието си
- Животът в Холандия
Ако това ти е интересно, покани ни в твоето училище и ние ще направим презентация.

За най-бърз достъп до най-актуалната информация, последвай ни във:

Facebook
Instagram
YouTube