Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Партньори

Агенция за Преводи и Легализация:

 

forum logo

ФОРУМ е агенция за превод и легализация, където можете да преведете своите академични справки, преведете и легализирате дипломите ви и актовете за раждане. 

За Контакт:
София
ул Фр. Нансен 23, вход 2, ет. 1 (срещу НДК)
Тел. (+359 2) 989 40 51
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web site: www.forumltd.bg  


Езиково Училище:

 

acc logo

American College Council (ACC) е образователен център, който успешно подготвя ученици и студенти за изпитите за сертификат по Английски език, необходим при кандидатсване в чуждестранни университети. 

За Контакт:
Website: www.accbulgaria.com
Тел: +359877 550 860

Образователен Център S:

Logo i text

 

Направете перфектното ПОРТФОЛИО

ОЦ "Студио S" предлага на кандидат-студентите помощ в изготвянето им на перфектното ПОРТФОЛИО с рисунки за кандидатстване у нас и в чужбина в учебни заведения и специалности, изискващи портфолио /архитектура, графичен дизайн, инженерен дизайн, продуктов дизайн, интериорен дизайн, моден дизайн, визуални изкуства, анимация, мултимедия и други с изпити по рисуване или представяне на портфолио/. Освен подготовката и помощта в изготвянето на рисунките за портфолиото, ние ще Ви помогнем и за подходящото оформление /дигитално или хартиено/ на портфолиото. Също така, центърът предлага и първоначална консултация във връзка с Вашето портфолио и конкретните изисквания на желаните от Вас институти. Обучението и консултацията се извършват на живо в офисите на центъра или онлайн в неговите виртуални класни стаи.
Техният опит вече повече от 20 години им позволява да се похвалят, че всички техните курсисти са приети в желаните от тях институти.

За контакт:
Уеб адрес: www.studios-edu.com
И-мейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: 0887 239 186

Списание Образование и Специализация в чужбина

 

magazine logo

 

Сп. Образование и специализация в чужбина - единственото българско издание за образование и специализация в България и по света. Списанието представя подробно процедурата за кандидатстване за бакълавърска, магистърска, и докторска степен, чуждестранни университети и колежи, визи и право за работа, дава полезна и актуална информация за тестове, изпити, конкурси, стипендии.

Къде да го намерим: вестникарската мрежа в цялата страна, бензиностанции, книжарници, магазини и хипермаркети, електронни книжарници, на изложения за образование или онлайн на www.studyabroad.bg .

Туристическа Агенция:

 

uniway

Юниуей Травъл може да ви съдейства при резервирането на самолетни билети до Холандия и обратно, да ви препоръча най-добрите цени и условия за нискобюджетните авиолинии, с който да стигнете на най-добра цена до Холандия. За първите дни, в който все още нямате резервирана квартира, не се колебайте да помолите Юниуей Травел да осигури хотелско настаняване за вас в Холандия. Ние познаваме градовете и разположението на университетите и знаем кое ще е най-подходящото настаняване за вас или вашите родители, които са ви дошли на гости. Не се колебайте да се обърнете към Юниуей Травел за изготвяне на медицинските ви осигуровки преди да заминете в Холандия. Ние можем да изготвим целия маршрут за вас, до входната врата на университета. Разбира се, всички студенти на UNIFY ползват отстъпки и преференциални цени за резервациите им през Юниуей Травел.

За повече информация:  www.uniway.bg или за контакт: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  .

Организация:

Untitled

"Еdu.tuk-tam.bg е проект, създаден и развиван от организация на българите с опит в чужбина, които вярват в България – сдружение „Тук-Там". Целта на проекта е да сподели от първа ръка полезна и практична информация за водещи университети и специалности в чужбина, за да ориентира учениците и кандидат-студентите в избора им на висше образование. Информацията на уеб сайта е подбрана от настоящи или бивши български студенти зад граница.

"Вярваме, че заслужаваш да обиколиш света, да получиш качествено образование и да преследваш мечтите си. След като вземеш максимума от образованието и опита ТАМ, ще те чакаме ТУК, за да направим заедно България още по-добро място." - това е посланието на "Тук-Там".

Организация:

KBG 2015 logo vector big

Ако целта ти е успешна професионална реализация в България, след като си учил или работил в чужбина, то можеш да откриеш отговорите на всичките си въпроси на полезния и вдъхновяващ форум “Кариера в България. Защо не?”.

Форум “Кариера в България. Защо не?” е награждаван ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината, което доказва огромния принос на събитието както в обществен, така и в бизнес план. Жури от топ специалисти в сферата на PR, журналистика и събитиен мениджмънт посочиха форума като най-доброто бизнес събитие на България за 2011 и 2012 година, което ни прави изключително горди!

Организация:

idhem

IDHEM е организация, базирана в Хага, която се занимава с проблемите на имигранти от ЕС. Мигрантите могат да се обърнат към IDHEM за безплатен съвет в областта на труда, жилищното настаняване и здравеопазването. Към фондация IDHEM работят ентусиазирани доброволци и консултанти, които говорят различни езици. Те имат богат опит в подкрепата и предоставянето на информация и съвети на мигранти и са на разположение за личен разговор на място, за информация по телефона или участват в проекти.

Контакти:

Tелефон: 070-365 81 83
Mобилен: 06-41196223
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Уебсайт: www.idhem.nl
 
Кариерни тестове:
 
Bg EleMark Logo 03
 

Елемарк ЕООД е официален и ексклузивен представител на холандската компания Икарес за кариерно ориентиране, която предлага специално разработени тестове и консултация за професионално ориентиране. От 2002 година Икарес работи освен в Нидерландия, но и в много европейски страни като Испания, Ирландия, Германия, Русия и други като предлага своите продукти на съответния език. От 2013 година Икарес вече се предлага на българския пазар като всички тестове са на български език. На български език можете да направите тест за кариерно ориентиране обвързано с избор на специалност и висше учебно заведения, ще получите подробен доклад и пълен ориентационен профил.

Ако имате интерес и искате да си направите тест, то може да се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Курсове по английски език:

Integral logo bg

English Academy е създадена през 2006 година. В момента е една от най-добрите частни академии за изучаване на английски език във Варна. Разполага с модерна база, а местоположението й във Варна е централно. Преподавателите са британци или американци, което още повече допринася за лесното и бързо научване на англисйки език. Академията е специализирана в общ английски език; бизнес английски; курсове по говорим английски; подготовки за сертификати – IELTS, CAE, CPE, както и явяване на специални дати за изпитите за сертификат.

Адрес:

Варна 9000, ул. Преслав 48, площад Независимост

Информация:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Ако искате да получите специална оферта за таксите, то се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или на 0877777651.

Платформа за търсене на работни позиции:

europeanlanguagejobs

European Language Jobs е платформа, специално създадена за търсене на работни позиции, изискващи владеенето на няколко езика. Това е една среда за срещи между кадри и компании, която оперира в повече от 49 страни и 57 езика. Платформата е доста user-friendly, но в същото време е персонализирана специално за твоите нужди и постоянно се обновява. Създадена е от екип, който вярва в стойноста на владеенето на няколко езика и опита в международна среда.

https://www.europelanguagejobs.com