Цени

Цени

Кандидатстването в университети в Холандия, на които UNIFY е официален представител е 100% безплатно. Списък с всички  приложни университети може да видите ТУК, a на всички изследователски TУК.

Всички включени услуги може да видите тук.  Те започват с консултация, избор на програма, кариерно ориентиране, минават през проверка и оформяне на документи, редакция на мотивационно писмо, подаване на документи към университетите, проследяване на процеса по успешен прием, подготовка преди заминаване и Pre-departure срещи и приключват на входната врата на университета в Холандия. 

Допълнителните услуги, които предлагаме на нашите студенти:

Превод и легализация
UNIFY работи в партньорство с агенция за превод и легализация на документи, с която сме договорили не само префернциални цени за нашите студенти, но и приоритетен превод. Когато се направи превод през нас, ние получаваме документите в необходимия формат и обработката им за подаване към университетите е много по-бърза.

Превод на академична справка

30 лв.

Превод на диплома за средно/висше образование (с направена нотариална заверка)

50 лв.

Превод на диплома за средно/висше образование (БЕЗ направена нотариална заверка) 60 лв.

 

 

Услуги за кандидатстване в Холандия
UNIFY съдейства с кандидатсването във всички университети в Холандия без изключение. Ние работим с всички университети и познаваме всички колеги и процедурите по прием. Ако сте се насочили към университет, на който UNIFY не е официален представител, можем да ви помогнем не само от личния си опит /тъй като имаме студенти в абсолютни всички университети в Холандия/, но и с безспорната си експертиза като единствен специализиран консултант за образование в Холандия.
Много често програмите, които избират студентите са такива с квота /Numerus Fixus/, което изисква допълнително време и подготовка не само на документите за кандидатстване, но и за последващата процедура по селекция, която отнема между 3 и 5 месеца.

Кандидатстване в университети в Холандия, на които UNIFY е официален представител Без такса

Такса преглед на документи при самостоятелно кандидатстване

75 лв.
Такса кандидатстване в университет, на който UNIFY не е представителство 250 лв.
Такса кандидатстване втори университет 150 лв.
Пакет кандидатстване в 4 бр. Академии с програма по Дизайн 450 лв.
Пакет кандидатстване в 3 бр. Технически Университети 350 лв. 
Такса консултация преди заминаване (за студенти, които не са кандидатсвали с UNIFY) с предврително подготвени въпроси от студента и родителите му  75 лв.
Такса консултация преди заминаване (за студенти, които не са кандидатсвали с UNIFY) с предврително подготвени въпроси от студента и родителите му + предоставяне на файлове със следната информация: информация за настаняване, списък с проверени агенции, списък със сигурни сайтове, списък с достоверни групи за намиране на квартири, информация за осигуровки, информация за обезщетения на здравните застраховки, пътуване, регистрация в общината, списък с необходими документи, които се носят на място, проверка на договор за наем на квартира и тн.) 150 лв. 

 

Курсове
UNIFY организира дипълнителни курсове за своите студенти. Курсовете са екслузивни, провеждат се в малки групи 6-8 човека и са с различна тематика, специализирани спрямо изискванията на холандските вузове.

Курс Unprepared подготовка на CV и мотивационно писмо 60 лв.
Кариерен курс

250 лв.

Курс за подготовка за IELTS София 380 лв.
Курс за подготовка за IELTS (online) 350 лв.
Курс за подготовка за TOEFL home edition (онлайн) 100 лв. 
Курс по нидерландски език 350 лв. 

 

Допълнителни услуги

В Холандия има две допълнителни помощи, които се отпускат от държавата за облекчения от наема на квартирите и здравната осигуровка на студенти и работещи в Нидерландия. Процедурата изисква попълване на голяма документация на холандски език, но след това, всеки месец се получава финансова помощ по банковата сметка на всеки студент, който отговаря на условията. Може да проверите дали отговаряте на условията тук

Попълване на документи за държавен студентски кредит за плащане на таксата към университета 75 лв.
Попълване на документите за субсидията за наем на квартира 75 лв.
Попълване на документите за субсидията за здравна осигуровка 75 лв.

 

Logo