Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Avans University – най-добрия университет в Холандия!

FB banner 1200x1200 AVANS v2

Мечтата ти е да учиш бизнес и мениджмънт? Тогава имаме добри новини – открили сме перфектното място за това в Южна Холандия, в град Бреда. Бреда е едно китно студентско градче, което е дом на два университета, един от които е Avans University of Applied Sciences. Обучението в този университет ще ти даде много повече от просто получаване на диплома. Студентите на този университет не са просто студенти, а студенти във водещия университет по приложни науки в Холандия. Avans окупира първото място вече шест поредни години, а последните девет е в челната тройка в холандската класация за най-добри университети.

Avans1 seal Keuzegids2018Beste studies badge 2017 Elsevier

Атмосферата в университета е приятна и амбицираща, пълна със студенти от всяко кътче на света и преподаватели, изцяло посветени на студентите си. Стилът на преподаване е основан върху реални проекти от индустрията, което дава възможност за развиването на тъй нареченото small scale education. Това означава, че често ще работите заедно с други студенти в малки групи. Университетът има силни връзки с водещи компании в Холандия и в целия свят, по чиито проекти студентите на университета имат уникалната възможност да работят.

Избирайки да учиш в Avans, ти избираш да станеш международен кадър още от студентските си години. Университетът ще те свърже със студенти и служители от всяко място на света и ще имаш възможността да опиташ от различни култури и езици. Главната мисия на всички преподаватели в Avans е да подготвят студентите си за топ позиции в международната сфера. Затова Avans насърчава международния обмен на студенти към и от международни си партньорски училища. Изследователски проекти, свързани с индустрията, международни изследователски пътувания и стажове в чужбина – всичко това е част от обучението на всеки един студент в Avans.

3744 crop

Програмата по бизнес и мениджмънт е уникална по рода си за Холандия и освен гореспоменатото практическо обучение, предлага на своите студенти и няколко специализации, които не се срещат в нито един друг университет като Asian Business Studies (където фокусът е върху азиатските пазари), Latin American Business Studies (където фокусът е върху латиноамериканските пазари), Cross Cultural Management and Languages (където фокусът е върху изучаването на три допълнителни езика по избор).

Avans предлага четири бакалавърски програми на английски език: Environmental Science for Sustainable Energy and Technology, International Business, Finance and Control, Industrial Engineering and Management. Всички програми включват обучение от четири година, в които е включен един семестър задължителен стаж в индустрията и един семестър, в който студентът може да направи обмен в партниращ университет.

bc080600c86e103c1ae1144a1a9ee2b7

Официалният представител на университета за България е образователен консултант UNIFY. Не само, че отговарят за изготвянето на документите на кандидат-студентите и успешния им прием, но и ще ви дадат цялата необходима информация от първа ръка, тъй като част от консултантите са завършили и завърнали се студенти от Бреда. Целият процес е напълно безплатен, а срокът за кандидатстване е 1ви Август.

Ето какво споделят, някои от българските студенти в Avans университет:

Николай Янев – International Business and Management:

29314624 231632860743912 6157746993696342016 n

“Ученето извън България е много важно и отговорно решение, определящо бъдещето на всеки един ученик, тръгнал по този път. Усмихнатият, загрижен и отзивчив екип на UNIFY допринасят за взимането на правилното решение при избор на университет в Холандия. Тази държава е място, което комбинира както подходяща учебна атмосфера и запознанства с много нови изключителни хора, така и условия за незабравим студентски живот с всичките му плюсове. Като студент в Avans University of Applied Sciences, мога да кажа, че за мен е огромна привилегия да съм част от хората, които имат възможността да получат този опит, знания и запознанства с множество преуспяли хора от бизнес средите, които този приложен университет предлага в програмата International Business and Management. Да завършиш Аванс не е лесно и изисква постоянни усилия и последователно учене, но кой е казал, че трябва да е лесно? Високите цели и успехът изискват труд, желание и амбиция. Заслужава си!”

Борис Тодоров – IB – Asian Business Studies:

boris picture
“Много се радвам ,че избрах правилната програма International BUsiness c Major Asian business studies. За този период на обучение досега научих изключително много неща, не само по програмата, но и за много различни култури. Благодаря изключително много на UNIFY за помоща с всякъкви документи и за правилното предложение да кадидатcвам в AVANS University of applied sciences. Цялото преживяване тук може да отвори много врати за едно светло бъдеще!”

Кристин Сергиева – International Business and Management

Photo Holland Kristin
“Здравейте, бъдещи студенти. Аз съм Кристин Сергиева и съм първа година в един от най-добрите университети в Холандия (не само по класиране, но и по лична преценка) – Avans University of Applied Science. Смело мога да твърдя, че това е най-доброто решение, което съм взимала през живота си – да уча в Холандия, и то в Аванс! Изключително благодарна съм на екипът на UNIFY за това, че ми помогнаха при избора на това мое решение и за цялатра оказана помощ в целия процес на кандидатстване.
За университетът мога да кажа, че предлага една от най-добрите програми за международен бизнес (това, което уча аз) - International Business and Management Studies. Обучението е 4 години, втората година има стаж в чужбина (собствен избор), а третата Study Exchange (отново по собствен избор). Това отваря изключително големи възможности за развитие в Европа, а защо не и извън нея. Университетът предлага голямо разнообразие от различни хора, различни интереси, мечти, виждания и множество култури. За около половин година успях да направя много връзки с различни хора, които могат да ми помогнат във всякакви ситуации. Да бъдеш заобиколен от множество култури е уникално чувство, а най-хубавото е, че постоянно научаваш нови и нови неща. Градът е малък, пълен със студенти, много клубове, хубави ресторанти и магазини. Има няколко парка, в които можеш да се разходиш (стига да е хубаво времето, де) и да си починеш. Холандия не е голяма държава и винаги можеш да отидеш до някой друг град за един час, даже и по-малко.
Холандия и Avans University предлагат това, което всички искаме, но не на толкова висока цена – обучение, готини хора и приятна атмосфера. Ако кажа, че препоръчвам Аванс и Холандия, би било малко... влюбена съм във всичко тук и последното нещо, което бих казала - не се колебайте, всичко зависи единствено и само от вас и няма да съжалявате, ако направите тази стъпка в живота си!”

Коментари  

#1 Mellissa 11-11-2018 07:45
I have noticed you don't monetize your website,
don't waste your traffic, you can earn extra cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details
simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Also visit my page :: BestThorsten: https://FollowFreya.blogspot.se
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови