Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Екипът на UNIFY: Започнете подготовката си за университет колкото може по-рано.

Средата на лятото е. Ти си на вълна ходене на море, на летни лагери, басейни, излизане с приятели... Предстои ти да започнеш 12 клас тази есен и да избереш къде ще учиш. А може би вече си избрал и си се насочил?

Какво е необходимо да направиш през лятото?

Всички в екипа на UNIFY от личен опит са на мнение, че колкото рано започнеш подготовката си за кандидатстване в университет, толкова по-добре за теб. Затова, ако догодина ти предстои да си 12 клас, то те съветваме да използваш разумно лятото си и ако все още не си се ориентирал къде ще кандидатстваш, да го направиш сега.

istock 000065885839small

Защо е необходимо да започнеш подготовката си по-рано?

Колкото по-рано си информиран за това, какво ти е необходимо за кандидатстването, толкова по-рано ще можеш да започнеш подготовката си. В много от университетите в Холандия действа правилото "first come, first serve basis", т.е. кой превари, той завари, и кандидатстването в последния момент няма да ти изиграе добра шега. Системите за кандидатстване в Холандия отварят на 1 октомври, дотогава има още 2 месеца и може съвсем спокойно да проучиш през това време кои програми са най-подходящи за теб, за да може да подадеш документите си в първия възможен срок. Ще имаш достатъчно време да прочетеш повече за сферата и програмата, която си избрал; да обсъдиш твоя избор с родителите си и консултантите на UNIFY.

Запази си среща в някой от офисите на UNIFY

Една от причините, поради която те съветваме да започнеш подготовката си по-рано, е, че есента е доста натоварен период в нашите офиси от към срещи. Ще изпревариш основния поток от кандидатстващи студенти, ако дойдеш на консултация още в летните офиси. Затова те съветватваме да не отлагаш много, а да се свържеш с нас още сега, за да си запазиш час за консултация в нашите офиси в София и Варна.

9MjoXIS Imgur

Коментари  

#1 Abraham 06-11-2018 12:02
I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you
can earn extra cash every month. You can use the best adsense alternative for
any type of website (they approve all websites),
for more info simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

My blog :: BestNorma: https://MightyDieter.blogspot.co.uk
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови