Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Изложение за Образование в Холандия

 Holland Day October 2017 Copy

 

Дни на Образованието в Холандия!

Най-голямото и добро изложение на Холандски Университети в София, Русе и Варна, България!

За осми пореден път, UNIFY - единственият специализиран консултант за Образование в Холандия, организира най-интригуващото събитие в сферата на образованието – Холандски дни или Дни на Образованието в Холандия. Специално за Вас, ние сме поканили като участници 13 от най-добрите холандски университети спрямо последните класации за изминалата година. 

ЗАЩО ДА ГО ПОСЕТИМ?
Защото Дните на Образованието в Холандия е най-голямото изложение за образование в Холандия и ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой Холандски университети на едно място. Oбразованието в Холандия става все по-популярно, а за съжаление в България са много малко местата, където може да се информирате от първа ръка и да се срещнете със български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще ви разкажат и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно. 

КОГА?
14 Октомври 2017, Събота, от 10:00 до 16:00 в София.

16 Октомври 2017, Понеделник, от 14:00 до 18:00 в Русе.

17 Октомври 2017, Вторник, от 14:00 до 18:00 във Варна.

КЪДЕ?
В хотел Хилтън, София.

В хотел Космополитън, Русе.

В хотел Swiss-Belhotel (бивш Димят) във Варна.

 

СЪБИТИЕТО
В самата програма на двете събития сме планирали не само представянето на всички университети със собствени щандове, а и много интересни презентации, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия. Специални гости на изложението за образование ще са Посолството на Холандия в България, както и много настоящи студенти в Холандия, които ще разкажат от първа ръка "какво е да си български студент в Холандия". По време на самото изложение, екипът на UNIFY, е подготвил за всички бъдещи кандидат-студенти в Холандия много полезна информация за кандидатстването, оформянето на документите, студентските профили, настаняването, таксите, живота в Холандия и още много други. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще са на ваше разположение по време на изложението Дни на холандскито Образование в София и Варна.

ТИ
Запиши се за събитието от тук.

ПРОГРАМА 

Ще получите програма за събитието няколко дена преди него, ако сте се регистрирали през линка по-горе. Регистрацията е задължителна и безплатна.

Презентации на Университетите ще ти дадат повече информация за образователната система в Холандия, както и за много, рaзлични и интересни бакалавърски и магистърски програми в сферата на: медицината, икономиката, правото, психологията, анимацията, дизайна, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, информационните технологии, игрите и медията, инженерството, химия, физика, екология и т.н.

УЧАСТНИЦИ

TILBURG University

RADBOUD University

EINDHOVEN University of Technology

NHTV Breda University of Applied Sciences

AVANS University of Applied Sciences

FONTYS University of Applied Sciences, Eindhoven 

FONTYS University of Applied Sciences, Business School Velno

FONTYS University of Applied Sciences, Tilburg

HZ University of Applied Sciences

SAXION University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

ZYUD University of Applied Sciences

WINDESHEIM University of Applied Sciences

NHL STENDEN University of Applied Sciences

HANZE University of Applied Sciences

Информация за всички останали Холандски университети ще може да получите от щанда и консултантите на UNIFY:

INHOLLAND University of Applied Sciences

ROTTERDAM Business School

THE HAGUE University of Applied Sciences

AMSTERDAM University of Applied Sciences

UTRECHT University of Applied Sciences

GRONINGEN University

UTRECHT University

TWENTE University

TU Delft

University of AMSTERDAM

MAASTRICHT University

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ UNIFY?

- защото сме единствения специализиран консултант за Холандия!

- защото работим само с Холандски университети, което ни дава възможност да знаем абсолютно всички подробности за всяка една програма, за всеки един университет!

- защото всичките консултанти на UNIFY за завършили студенти от Холандия и ще ви предадат целия си опит и знания от първа ръка!

- защото нашите студенти се приемат приоритетно в партньорските ни университети!

- защото UNIFY дава достъп на кандидат-студентите си до профилите им и ще можете да следите всяка една стъпка от процеса на кандидатстване и ще получавате съобщенията от Университета директно на ваш мейл адрес!

- защото кандидатстването в нашите партньорски университети е напълно безплатно.

- защото UNIFY не обвързва студените с допълнителни договори и няма такса, ако сте кандидатсвали и в последствие се откажете от заминаване!

- защото освен за успешното ви кандидатсване, консултантите на UNIFY ще се погрижат за всички детайли и пълната ви подготовка преди заминаването ви за Холандия!

- защото само ние ще ви дадем персонално и индивидуално внимание и ще бъдем вашата подкрепа в трудните моменти и ще даваме информация за всяка неизвестност! Ние сами знаем колко много са въпросите и неизвестните преди заминаване, ззщото и ние сме минали по този път, точно поради тази причина създадохме UNIFY, за да може като минали през този процес студенти, да предадем информацията и да подготвим бъдещите студенти или както ние казваме "ОТ СТУДЕНТИ ЗА СТУДЕНТИ"!

 

Благодарим на всички кандидат-студенти за проявения интерес!

Пожелаваме ви успех и попътен вятър към Холандия ☺

Екипът на UNIFY