Нашият мобилен офис идва във вашия град!

 

Поради големия интерес от всички посетили изложението Дни на Образованието в Холандия в страната и понеже нашите постоянни офиси са в София и Варна, ние решихме да посетим Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе и Шумен с мобилен офис. Беше ни много приятно да се запознаем с вас, а сега идваме отново на гости, за да ви обърнем повече инивидуално внимание.

Какво е да си студент в Avans University, най-добрия университет в Холандия за 2019 година?

Съвсем наскоро излязоха резултатите от класацията Keuzegids HBO 2019, която оценява всички университети в Холандия. Според тази класация, Avans University of Applied Sciences бе признат за номер едно университет в Холандия за 2019 година. Критериите, които правят класирането в нея са резултатите от Националното Студентско Мнение (Dutch National Student Survey), колко са успешни завършилите от дадена институция и оценка от NVAO, организация за акредитация на университети в Холандия и Белгия. Avans e вече номер една 5та поредна година, което говори за качеството на образованието в университета, което според Keuzegids "съчетава в себе си предимствата едновременно на малка и голяма институция за висше образование". 

Специално за вас, направихме интервю с наша студентка от Avans, Кристин Сергиева, която е и наша посланичка и често може да я видите и в нашия Instagram акаунт.

Защо да посетим Дните на Отворените Врати в Холандия?

Ти си 11 или 12 клас и може би вече си започнал да се замисляш накъде ще се отправиш след това? В случай, че обмисляш кандидатстване в Холандия, те съветваме да сериозно да се замисляш върху посещаването на едно от събитията Дни на Отворените Врати, които се провеждат във всеки университет наесен.

Защо е важно да се посети едно такова събитие?

Посетих Дните на Образованието в Холандия. Какво следва сега?

Вчера приключи холандското ни турне "Дни на Образованието в Холандия", които бяха в София, Стара Загора, Русе, Варна. Благодарим на всички посетители, които отделиха от времето си и дойдоха на събитията - за нас беше чест да посрещнем всеки един от вас. Какво бихме ви посъветвали да направите от сега нататък?

Запазете си час за БЕЗПЛАТНА индивидуална консултация в един от нашите офиси в София и Варна или по скайп, в която ще можем още по-подробно да ви обясним за процеса на кандидатстване, необходимите документи и процедури и живота като студент в Холандия. Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Сезонът за кандидатстване в Холандия вече е активен, имаме първите подадени кандидатури и те съветваме да не отлагаш много дълго този процес, тъй като в Холандия действа правилото "Кой завари, той превари" :)

 

Защо да посетим Дните на Образованието в Холандия тази есен?

Този уикенд, от 13ти октомври започва най-оранжевото образователно събитие тази есен, а именно – Дни на Образованието в Холандия в София, Стара Загора, Русе, Варна. Образованието в чужбина вече не е новост за осведомени кандидат-студенти като теб, предполагаме че си посетил не едно образователно събитие тази есен и е възможно в главата ти да е пълна каша. Ще се опитаме да наведем малко порядък в нея и затова изваждаме най-важното, което трябва да знаеш за Дните на Образованието в Холандия:

Страница 1 от 37