Кариера в България- Защо не?

03.08.2015
Кариера в България- Защо не?

Очаквайте най-големия форум за българи с опит в чужбина - “Кариера в България - Защо не?”

За осма поредна година сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България” организират форум “Кариера в България. Защо не?” на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център - София.

Форумът е насочен към българи с опит и/или образование в чужбина. Събитието включва кариерно изложение с работодатели, както и разнообразна програма от дискусии, лекции, кариерни консултации, фирмени презентации, работилници и още изненади от организаторите.

Миналата година на форума се включиха повече от 30 лектори и 60 компании работодатели. Над 1200 кандидати с опит и образование от 47 държави получиха възможността да участват в събитието и да се запознаят лично с представители на компаниите. Тази година отново ще бъдат представени водещи фирми, неправителствени организации, медии и стартъпи.

Интересна част от форума е семинарната програма. В нея са включени както панели с успешни истории на българи и чужденци, работещи в България, така и презентации на хора с нестандартни професии и предприемачи.
Форумът предоставя чудесна възможност за нетуъркинг с работодатели, лектори и другите участници във форума. А вечерта на 10-ти ще бъде организирано и традиционното афтърпарти с много изненади.

Във форумa може да се включи всеки желаещ с поне 6 месеца опит или образование в чужбина след задължителна предварителна регистрация. Формата за регистрации вече е отворена и може да бъде направена безплатно и лесно на сайта на форума: http://karieravbulgaria.com/registraciya/ 

Logo