Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Saxion Experience Days

 Искаш да учиш в Холандия? Интересуваш се от различни специалности в сферата на бизнеса и мениджмънта, финансите, човешките ресурси, туризма, хотелиерството, ИТ, дизайн и програмиране на компютърни игри, инженерството, текстилния мениджмънт, анимацията? Един от най-добрите университети  в Холандия – Saxion University за поредна година е в България, за да се срещне и запознае с всички Unify студенти, които се интересуват от Saxion University. 

Ако имаш интерес към образованието в Холандия и Saxion University, те каним на тази специална среща на 30ти октомври в Радисън Блу хотел в София. Очакваме ви между 11 и 17 часа.

saxion students1 001

След огромния успех на събитието миналата година, тази година Saxion и Unify ще ви срещнат с още повече преподаватели и разкажат за още повече специалности. По време на Saxion Experience Day бъдещите студенти  ще присъстват на множество презентации, ще имат възможността да разговарят с преподавател от специалността, която ги интересува и да получат писмо с препоръка за дадената специалност.

Ако се двоумиш между няколко университета, това събитие е и за теб. Saxion University е страхотен избор за всеки бъдещ студент. С дългата си история, университетът е запазил традициите си и е успял много успешно да ги комбинира с най-новите и модерни сгради и технологии. Саксион се гордее със студентите си и ги подкрепя в различните им начинания и стажове по време на обучението им. За студентите представили се добре, Университетът предлага и кариерен център след завършването им. С трите си различни кампуса в Енсхеде, Девентър и Апелдоорн, студентите се възползват не само от страхотно разположение на трите града, но и от различните развиващи се индустрии в тези градове.

Какво да очаквате от нас по време на събитието:

- Информация за обучението в Холандия, студентския живот в Saxion University поднесени и разказани от български студент в университета
- Презентации и лекции от преподаватели в Saxion в следните програми: бизнес и мениджмънт, финанси, туризъм, хотелиерство
- Възможност за индивидуална среща-интервю с преподавател от гореописаните програми (при предварително записване)
- Съвети за съставяне на CV и мотивационно писмо
- Преглед и изпращане на документи за кандидатстване на място

Какво очакваме ние от вас:

- Множество въпроси

- Добро настроение и желание да създадете нови контакти

Ако този текст е запалил  вашия интереса за Холандия и Saxion University те каним на тази специална среща на 30ти октомври в Радисън Блу хотел в София. Очакваме ви между 11 и 17 часа.

Поради високия интерес ви молим да се регистрирате ТУК.

Очакваме ви там!

Saxion University и Момичетата от Unify – Образование в Холандия

saxion2