Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Семинар за кариерно ориентиране за специалности в Холандия ще ти помогне да се насочиш към бъдещата ти професия

 

Твоите приятели и съученици вече са взели решение за бъдещата си професия – някой иска да стане лекар, друг програмист, а трети ще вземе професията на родителите си и ще стане адвокат , а ти.... Все още не знаеш какъв искаш да станеш или се колебаеш между няколко специалности. Ако това се отнася за теб, то тогава събитието ни “Семинар за кариерно ориентиране” е точно за теб!

Забелязахме, че със всяка година на кандидат-студентите им е все по-трудно да вземат решение за бъдещата си професия. В днешния свят съществуват десетки хиляди професии, а с развитието на технологиите някои професии изчезват, а на тяхно място се появяват нови. Чустваш се объркан. Ще те успокоим в този случай – това чуство е съвсем нормално за хора на твоята възраст, имайки предвид объркания свят, в който живеем и хилядите възможности за развитие, които са пред теб. Специално за теб, създадохме този семинар, чиято цел е да улесни избора ти на професия.

career orientation

Защо да посетя Семинарът за Кариерно Ориентиране, организиран от UNIFY?

• Обещаваме супер забавна програма, в която няма да скучаеш :)

• Много опитен лектор, който ще ти разкаже много за професиите и бизнесът от своя гледна точка и опит – г-н Франс де Йонг, преподавател в един от най престижните университети в Холандия и съдружник в няколко международни компании

• Ценна информация за различните професии и тяхното развитие в Холандия и света, която не можеш да научиш от нито едно друго място

Семинарът е подходящ и за кандидат-студенти, които вече са се ориентирали - винаги е полезно да чуеш странично мнение и да провериш отново дали си направил правилния избор за теб!

Събитието изисква предварителна регистрация, а местата се изчерпват бързо!

Ще те очакваме на 12ти октомври в София, мол Парадайс, ет. 3, от 09:00 до 13:00ч, за да се насочим заедно към твоята бъдеща професия!