International Finance Management and Control

С тази програма ще се научите как да се справите с теми свързани с финансите в рамките на международния бизнес – обработване и анализиране на финансова информация, работейки с финансови интрументи, както и придобиване на знания в счетоводството, финансите  и финансовия контрол. Ще бъдете добре подготвени относно фискална организация на компаниите чрез редица теми, като бизнес администрация, коорпоративни финанси и финансови отчети. Освен това ще придобиете нови знания в областите свързани с международните данъчни системи и бизнес операциите.

Основното предимство на тази  учебна програма е в сравнение с други е, че не се фокусира само върху финансите, но и върху кооперирането на хората от различните отдели и бизнес области.Това наистина се оценява от бъдещите служители. Завършилите тази програма имат отлични възможности за работа. 30 % от нашите завършили студенти намират работа още преди да завършат.

EN International Marketing Olivier

Продължителност на обучението: 4 години

Език: Английски, Немски , Холандски

Условния за кандидатстване: Може да се свържете с нас ТУК

Music

Music е бакалавъркса програма в Zuyd University of Applied Sciences. Може да избере две направления: Джаз или Класическа музика.

Всички преподаватели в тази програма са професионални музиканти. Те се ангажират да развият въображението и креативността ви, като съчетават часовете по музка с проекти, майсторски класове, семинари и тематични дни. Това дава безброй възможности, да се превърнете в уникален, всестранно развит музикант, който е способен да развива свои собствени идеи и стилове.

Класическа музика - Факултета по Класическа музика е много международен. Всички разботят за обща цел: студентите да покажат своя потенциал, да израстнат професионално в приятелска атмосфера, която да ги превърне в отлични музиканти, а тяхната енергия и креативност им дават възможност да дадат своя принос към международния свят на музиката и обществото.

Джаз - Консерваторията по Джаз пеене в Маастрихт, в най-широк смисъл на думата: classic jazz, bebop, hot, cool, swing, vocalese, mainstream and all jazz-related styles such as Afro-Cuban, Latin, funk, R&B, fusion and crossover pop.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нас ТУК

 

Interdisciplinary Arts

Interdisciplinary Arts (iArts) е бакалавърска програма в университет Zuyd University of Applied Sciences.

Вие сте креативни, интелигентни и искате да изградите мостове между изящните изкуства, науката и обществото? Избирайки да следвате тази програма вие ще работите по много различни проекти. Ще измисляте креативни и оригинални решения по настоящи културни и социални въпроси, под формата на художествени продукти или други арт творения.

Светът се променя светкавично бързо. Изправени пред проблемите на съвременния свят, хората все по чесно търсим устойчиво развитие в социален и културен план. Иновациите в науката, икономиката и изкуствата навлизавт все повече в ежедневието ни и стават част от нашия живот.Ако и вие искате д абъде част от това бъдеще, то iArts е точната програма за вас. Искате ли да бъдете "Критично ангажиран артист" на иновативни и творчески концепции, които съчетават в себе си предприемачески и социални проблеми? Дали въображението ви ще отиде зад границите на науката и изкуството? Ако смятате, че това е така, то отговорът за вас е iArts.

За повече информация наиснете ТУК

236x118 iArts studenten

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 3 години, с интензитет на 4 годишна програма.

Език: английски език

Основни направления: Arts and Society, Arts ans Sciences, Arts and Enterpreneurship, Arts and Culture

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нас ТУК

 

International Business

International Business е бакалавърска програма на английски език в университет Zuyd.

Ако имате интерес към завладяваща и предизвикателна работа, която включва международни контакти и бизнес връзки с цял свят, то тогава програмата International Business ще бъде перфектия старт и отправна точка за стартиране на международна кариера.

International Business е четиригодишна програма, която се фокусира върху предмети, които са свързани с развиването на бизнес в международна среда. Част от тези предмети са: Маркетинг, Мениджмънт, Финанси, Икономика, Право и Чужди езици.

Програмата е комбинация между Международен Бизнес и Езици (International Business and Languages) и Международен Бизнес и Мениджмънт (IBMS). International Business e част от факултета по Международен Бизнес и Комуникации.

За повече информация натиснете ТУК

236x118 International Business Graduates

Местоположение: Маастрихт

Продължителност: 4 години

Език: Обучението е на английски език, като се учи и допълнителен чужд език.

Стаж: Да

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нас ТУК

Hospitality (Hotel) Management

Hospitality (Hotel) Management e бакалавърска програма на английски език в университет Zuyd. 

Ти си комуникативна личност? Обичаш да общуваш с хора и да ръководиш екип? Склонен си да приемаш предизвикателства? То тогава тази специалност е точно за теб, защото те провокира да минеш към следващото предизвикателство, като продължиш обучението си в Hospitality (Hotel) Management.

Програмата е част от The Hotel Management School Maastricht и е с много богати традиции. Вече повече от 60 годи университетът създава професионалисти, които се развиват в международната хотелска индустрия. Факт е, че завършилите тази специалност се реализират на ръководни позиции в хотелски вериги в цял свят.

За повече информация натиснете ТУК

236x118 international students hotel management

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 4 години; От 2018 година, студентите могат да избират да започнат следването си от Февруари или Август месец.

Език: Обучението е на английски език, като задължително се изучава и още един чужд език. Това може да бъде немски, френски, испански или холандски. За първите три е нужно да имате предварителни знания, поне на ниво А2, а за холандския се започва от начално ниво.

Стаж: Да

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нас ТУК