Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Robotics

Robotics e професионална бакалавърска програма на английски език в университета Fontys Eindhoven. Програмата е част от бакалавъра Electrical and Electronical Engineering, като е насочена към професионалната сфера на електрическото инженерство – механизиране/роботизиране. Роботизирано инжинерство представлява ефективното и качествено интегриране на механични системи и електроника и интелигентен контрол. Инженерите по механизиране/ роботизиране във Fontys Eindhoven получават задълбочени знания в инжинерството, контрол на инженерство, компютърни науки, математика и сензорна технология за дизайн на подобрени „smart" продукти, процеси и системи. Механизираните системи се използват в множество индустрии, включително производство, медицина и сектор услуги в днешно време и подобен вид инженери са все повече търсени като кадри. През следващите десетилетия ще се наблюдава бум на машинизираните системи за по-добро филтриране на нашия живот.
Тази програма по роботика съчетава теорията и практиката като предлага тясно сътрудничество с индустрията под формата на 2 семестъра, изкарани като стаж в компания, която се занимава с механизирани системи.

Местонахождение:
Айндховен, Холандия

Продължителност:
4 години

Стаж:
третата година (първия семестър) в компания от индустрията

Основни предмети:
Programming in C#, Mathematics, Analogue Electronics, Digital design и други

Условия за кандидатстване:

  • Академична справка в оригинал и преведена на английски
  • Регистрация в studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
  • Копие на лична карта
  • Сертификат за владеене на английски език, един от трите – IELTS (минимум 6.00), TOEFL (минимум 80), или Cambridge Advanced или скайп интервю

За повече информация, моля натиснете тук.