Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Game Creation and Producing

enschede

Game Creation and Producing е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion. 
Индустрията на видео игри е една голяма част от нашия свят и с всяка година става все по-голяма и по-голяма. Игри като World of Warcraft, Starcraft или Call of Duty са по-реалистично от когато и да е било. Те ви отнасят в един виртуален, интерактивен и измислен свят, където измислената реалност и реалния свят се срещат.
Всъщност, game-индустрията в момента се развива в много други варианти, освен горепосочените игри – под формата на образователни игри, мобилни приложения, игри за реклами и музеи или здравния сектор играят вече много важна роля в нашето общество. Индустрията на компютърните игри процъфтява като един много голям бизнес, разширява се както никога досега. Затова, необходимостта от умеещи и експертни кадри е факт. В индустрията на видео игрите, Вие нямате никакви ограничения, може да визуализирате Вашите собствените въображаеми персонажи!
Програмата на Saxion свързва технологията, творчеството, иновациите и човешките науки така, че да може нейните студенти да се превърнат в специалисти в сферата. Бакалавърът Game Creation and Producing е направен така, че да отговаря на изискванията на бъдещите дизайнери и създатели на видео-игри и приложения.
През първите две години от Вашето обучение, Вие ще придобиете най-основните знания, които ще ползвате цял живот. Това е основният пакет от дисциплини като основните умения са в изкуството на игрите, 2D/3D моделиране и използването на програми като Photoshop, Flash pro, Maya и Unity3D. Също така, ще научите основите на програмирането с програмата Actions Script 3. Студентите също ще получат основни знания по предмети като реклама, интерактивен дизайн, 3D анимации, маркетинг и продукция.
През третата и четвъртата година, Вие ще специализирате Вашите умения със стажове и minor-програми.


Местоположение: Енсхеде, Холандия


Продължителност: 4 години


Стаж: третата година


Възможни професии: в мултимедийни или интернет компании, рекламни фирми, софтуерни компании, аудио-видео компании, комуникационни и IT фирми на мениджърки позиции


Условия за кандидатстване:

  • Академична справка в оригинал и преведена на английски
  • Портфолио с рисунки и/или проекти
  • Интервю по скайп или телефон
  • CV (не е задължително)
  • Мотивационно писмо
  • Препоръка от преподавател (не е задължително)
  • Регистрация в studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
  • Копие на лична карта
  • Сертификат за владеене на английски език, един от трите – IELTS (минимум 6.00), TOEFL (минимум 80), или Cambridge Advanced
  • Задание

  

За повече информация, моля натиснете ТУК