Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

European Public Health

Програмата European Public Health (EPH)- обхваща здравето и здравеопазването от международна и европейска перспектива. Като EPH-студент, вашите интереси не са ограничени до здравни науки, здравеопазване и благосъстояние. Вие също се интересуватe от национални и международни политици, администрация и управление, политика и стратегия, връзки с обществеността и медиите. Тази иновативна програма е единствената по рода си в Европа. Ако искате да изграждате мостове между общественото и националното здравеопазване, както и между международноздравната политика зад граници, тогава тази програма е идеална за Вас.
Вие ще работите в малки групи, като ще прилагате знанията си за най-новите, реални международни въпроси на общественото здраве.

Награди: Програмата е на първо място в сферата според 'Keuzegids 2014'.

Местонаходждение: Маастрихт

Продължителност: 3 години

Възможни кариери: международен здравен консултант по социалните въпроси и Министерствата на Общественото Здраве; Политически съветник на регионални и/или местни институции; Ръководител на проекта на Световната здравна организации; Изследовател.

Условия за кандидатстване:

  • Копие от лична карта;
  • Паспортна снимка (85 х 113 пиксела; ширина 30 х височина 40 mm-JPEG или JPG)
  • Академична справка (в оригинал и преведена на английски);
  • Мотивационно писмо;
  • CV;
  • Регистрация в Studielink
  • Краен срок: 1-ви април

** Matching trajectory- въпросник (който установява дали Вашите цели съвпадат с тези на програмата  (Вашата мотивация) и евентуално да се открият Вашите слаби страни върху, които да се акцентира по време на Вашето обучение + възможно интервю).

За повече информация, моля натиснете тук