Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Automotive Engineering

han university

Automotive Engineering е бакалавърска програма на английски език в университета HAN. След завършването и, студентите получават дипломата Bachelor of Science.
Han University of Applied Sciences има повече от 65 години опит в образованието в сферата на автомобилната индустрия. Тази бакалавърска програма е предвидена за тези, които винаги са се интересували от моторни превозни средства и машинни технологии. Предизвикателствата, които се срещат в съвременната автомобилна индустрия са огромни, както и възможностите за кариера.
Програмата те научава на широк спектър от умения, които ще са ти необходими, за да посрещнеш нуждите на постоянно променящата се автомобилна индустрия. Ще получиш солидна основа по технични предмети като машинно строителство и дизайн на шаси. В същото време, ще получиш и обучението в сфери като мениджмънт и комуникационни умения.
Поради това, че фокуса на курса е към практическо обучение, ти ще работиш заедно с други студенти върху проекти, съсредоточени върху бъдещите автомобилни концепции.

Местонахождение: Арнем, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на четвъртата година

Основни предмети: Materials science & strength of materials, Electrical systems, Control engineering

Възможна кариера: автомобилен инженер

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.