Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Pharmaceutical Sciences

College of Pharmaceutical Sciences

Това е три годишна бакалавърска програма, която се изучава на английски език и по времето на която, Вие ще бъдете обучени как новите лекарства срещу рак, диабет и Алцхаймер се откриват и разработват.

Принос съм обществото

Има голяма медицинска нужда от нови лекарства. Вашата мечта е да допринасяте за развитието на тези нови лекарства, които могат да подобрят здравете на много хора? Когато ви дават дадена задача, Вие харесвате свободата да изберете собствения си подход? Харесва ли ви идеята да учите в малка група от мотивирани студенти от различни националности? Ако отговорите на тези въпроси е Да, то The College of Pharmaceutical Sciences е мястото за вас!

Разработка на лекарства

В основата на този бакалвър е разработката на нови лекарства и как става това. Ще се наложи да мислите за специфичната цел на лекарството вътре в тялото, как дадена съставка в това лекарство трябва да има специфична структура, какъв бил най-лесният административен път за даденото лекарство и как ефективността и безопастността на това лекарства да се тестват върху пациентите. За да се разработи едно ново лекарство много дисциплини трябва да станат едно- химия, биология, фармацевтика и тн

Помощ

За да се възползвате максимално от вашето време в University of Utrecht , Вие ще имате непрекъснати индивидуални и групови срещи с преподавателите ви. Голям плюс на програмата е, че броят на студентите на година не надхвърля 50 човека и това е причината студентите в тази специалност да бъдат част от едно малко общество, което си помага и се мотивира постоянно.

Brains 1

Местоположение: Утрехт

Продължителност: 3 години

Условия за кандидатстване:

  • Сканирана лична картa
  • CV
  • Мотивационно писмо
  • Сертификат по английски език- IELTS минимум 6.0 ( с минимум 5.5 на писането) , TOEFL Ibt 83, САЕ/СРЕ  *** IELTS е предпочитаният сертификат от Утрехт
  • Академична справка, преведена на английски език
  • Диплома за средно образование, преведена на английски и легализирана от МОН
  • Интервю по скайп с представители от университета ( април месец)
  • След скайп интервюто университетът ви дава тема за есе ( темата ще е близка до сферата на Pharmaceutical Sciences)

*** Университетът си запазва правото да поставя допълнителни изисквания спрямо представената от Вас кандидатура

За повече информация, моля натиснете ТУК.