River Delta Development

a67df8b7d959118283be8fa5a1f3e399

River Delta Development е магистърска програма на английски език между университетите HZ, VHL и Rotterdam.Трите университета по приложни науки се стремят да осигурят висококачествено образование, което да ви подготви за непрекъснато променяща се работна среда и да бъде тясно свързано с професионалната практика и практическите изследвания. Фокусът е те да ви помогнат да се превърнете в посредник за промяна в международните райони на делтите на реки.

Тази магистърска програма обучава студентите да улесняват промяната на речните делти. Навсякъде по света урбанизацията и изменението на климата засягат тези плодородни, екологично ценни райони. Предизвикателството е да се намали уязвимостта на речните делти, като същевременно се увеличат възможностите за здравословно икономическо и екологично развитие. В програмата River Delta Development тези процеси се разглеждат като преходи: прогресивни, сложни промени и корекции в системите на речните делти, които изискват професионалисти, които могат да се намесят ефективно. Тези преходи изискват иновативни, мултидисциплинарни и холистични решения. Необходими са разнообразни делта професионалисти, които имат не само познания за системите на речните делти (брегове, морета и реки), но и най-новите разработки, но също така притежават необходимите изследователски и комуникационни умения, за да допринесат значително за тези преходи. Основната тема на тази програма по развитие на делтата е: промяната на делтата: от мащабното управление към устойчивото адаптиране.

Местонахождение: Мидълбург и Ротердам, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: System Analysis, Research, Insight into Coastal Systems, Insight into Fluvial Systems, Insight into Urban Systems

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Business Studies

hanze

Business Studies е магистърска програма на английски език в университета Hanze.

Искаш ли да работиш в международен екип с хора от различни среди, в който да допринесеш от твоя опит и креативност, но също така и да вземеш много нови неща за себе си? Можеш ли да мислиш нестандартно, да приемеш нови, вълнуващи предизвикателства и да разрешаваш проблеми в индустрията от всички възможни ъгли? Готов ли си да учиш усилено и да работиш още по-усилено, като използваш твоето практическо и дръзко мислене? Тогава тази магистърска програма по бизнес с практическа насоченост е точно за теб!

Тази магистратура по бизнес е интензивна, новаторска едногодишна международна магистърска програма в областта на бизнес изследванията, предназначена за амбициозни студенти, които искат да допринесат със своите идеа в света. Ще допринесете с решения и иновации за световните проблеми, пред които са изправени организациите. Тези проблеми са сложни интердисциплинарни въпроси, които изискват иновативни и разнообразни отговори от кадри, които допринасят към развитието на нашата планета.

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 1 година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

EuroMBA

Maastricht

EuroMBA е магистърска програма на английски език между Maastricht University и още 5 други университета: Audencia Nantes, EADA, HHL, IAE-Aix, Kozminsky University.

Тази програма предлага на участниците уникално бизнес обучение. Чрез комбиниране на десет онлайн курса по мениджмънт с шест тематични пребиваващи седмици, програмата предоставя на мениджърите иновативни и проницателни средства за развиване на бизнес умения и кариера.
 
  • Онлайн програма - работете от дома или когато пътувате, от вашия хотел. Програмата предлага на мениджърите гъвкавостта да работят къде и кога искат, като им позволяват да съчетаят изучаването с труден работен график.
  • Научете как да разработвате бизнес план или научете е за въздействието на екологичните иновации върху бизнеса или научете как да управлявате в развиващите се пазари. Натрупаните практики на шест партньорски училища ви предлага несравним опит.
  • Развийте уменията си за лидерство, емоционалната си интелигентност, способността си да преговаряте или силата си да донесете промяна. EuroMBA дава на мениджърите необходимите умения за правилната работа.
  • Разширете познанията си за бизнеса чрез онлайн средата за обучение в тази програма. Уебинари, дискусионни табла, уикита, мултимедия, EuroMBA ви предлага уникално онлайн изживяване докато учите.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Change Management, Operations and Supply Chain Management, International Marketing, Management Accounting, Corporate Finance, Human Resource Management, Technology and Innovation Management, International Management, Managerial Economics, Strategic Management

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

International Executive Master of Finance and Control

Maastricht

International Executive Master of Finance and Control е академична магистърска програма на английски език в университета Maastricht.

Вие сте професионалист по финанси и контрол, който иска да подобри стратегическите си бизнес умения и да подобри перспективите за кариера? Работите ли за корпорация, базирана в или с офиси в Холандия, или имате важни връзки с фирми, базирани тук? Тогава тази международна магистърска програма по финанси и контрол (iEMFC) може да бъде точно за вас.

Програмата е особено подходяща за вас, ако сте работили в международната финансова практика поне от две години и сте придобили вече магистърска степен по финанси, счетоводство или управление на информацията. Това е програма на непълен учебен ден, която отнема две години и половина. Ще имате шест двуседмични семинари, които се провеждат в Маастрихт, Бостън и Шанхай. Когато завършите, ще получите две магистърски степени: холандски регистриран контролер (Dutch Registered Contoller) и Executive Master of Finance and Control.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2.5 години

Основни предмети: Accounting, Accounting Information Systems, Corporate Finance and Treasury, Risk and Cash Management, Strategic Leadership

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Fiscal Economics

Maastricht

Fiscal Economics е академична магистърска програма на английски език в университета Maastricht.

Вие имате творческо и аналитично мислене? Искате ли да излезете с интелигентни решения за данъчни проблеми? И бихте ли искали да научите за всички детайли на данъчната система? Тогава фискалната икономика може да е просто нещо за теб. Тази магистърска програма обединява прозрения от икономиката, икономиката на бизнеса и правото. Нейното качество се признава от Холандската Заповед на Данъчните Съветници (NOB).
 
В тази програма вие ще вземете набор от задължителни курсове, които ще ви дадат задълбочено академично познание за данъчното облагане, счетоводството, корпоративното облагане и данъка върху добавената стойност, правителствените политики в областта на данъчното облагане и други важни фискални области. Също така ще можете да избирате избираеми курсове, които съответстват на вашите лични интереси и професионални амбиции. След като сте завършите, ще имате всички необходими знания, които ще са ви необходими да работите като данъчен консултант, данъчен съветник или данъчен инспектор.
 
Местонахождение: Маастрихт, Холандия
 
Продължителност: 1 година
 
Основни предмети: Tax Accounting and Finance, International and European Tax Law, Tax Policy in the International Context, International Tax Planning and Transfer Pricing
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.