Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Law and Human Rights

tilburg university 2

International Law and Human Rights е академична магистърска програма на английски език в университета Tilburg.

Международното право в момента представлява нещо повече от просто специализирана област. То се разпростира енергично в нашата ежедневна политика, икономика и общество, както никога досега. След като традицията се съсредоточава единствено върху конфликтите и сътрудничеството в националната система, днес се говори за международно право по отношение на специализирани и взаимодействащи мрежи от международни организации, режими, трибунали, съдилища, корпорации, НПО и дори терористични заплахи. Тази програма ви обучава как да се превърнете в задълбочен експерт по човешките права за една предизвикателна кариера в тази сфера в Холандия и останалата част от света. В този магистър вие развивате способността си да адаптирате динамичните промени в световния юридически пазар.

По време на програмата по международно право и човешки права екип от експерти ще ви даде юридически, аналитични и аргументационни умения, за да ви подготви за широка гама от кариерни пътеки в професионалната практика, правителството, международното застъпничество, международните съдилища и трибунали, мултинационални консултации и журналистика.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Public International Law: Continuity ans Transformations, Research Design and Methods for Postnational Lawyers

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.