Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Data Science and Entrepreneurship

tilburg university 2

Data Science and Entrepreneurship е академична магистърска програма на английски език между университетите Tilburg и Eindhoven University of Technology.

Тази програма съчетава управленски, предприемачески и бизнес модели с дълбоки познания по методите на науката на данните от математиката, статистиката и компютърните науки; разбирането на техните ограничения по отношение на закона, регламентите и етичните съображения.

Защо да изберем тази магистърка програма?

  • Защото в нея комбинирате най-доброто от два университета - технически и хуманитарен. Това взаимодействие гарантира, че в програмата се обучават предприемачи, работещи в областта на научните данни, които имат способността да създават, развиват и предлагат на пазара технологии за данни, да провеждат изследвания и да представят резултатите по ясен, нетехнически начин.
  • Защото тя ви предлага най-доброто от двата свята: живот в университета в сърцето на оживен град и място, където студентите, изследователите и индустрията обединяват усилията си. Избирателните курсове могат да изискват пътуване до Айндховен или Тилбург.
  • За бизнес начинания и стартъпи, създадени от студенти са създадени специални пространства в кампуса. Това е мястото, където студенти, изследователи, стартъпи и бизнеса си взаимодействат, за да се справят с неотложните промишлени и социални въпроси.

Местонахождение: Хертогенбош, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Data Entrepreneurship in Action, Data Mining, Data and Law, Data Architecture and Integration

Кариери: в една организация вие сте този, който превръща въпросите в статистически данни за техническите данни и обратно

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.