Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Industrial Engineering and Management

Мислете за един все по-мащабен и по-мащабен свят. Бакалавърската програма Industrial Engineering & Management изцяло се фокусира върху управлението на международната поддръжка на различни машини и компании.

Всеки ден стотици хора летят със самолети. Вашата задача е да подсигурите, че тези смолети са в изправност. Вие управлявате поддръжката на големи кораби, на големи технически компании, както и на правителства. Не Вие извършвате тази поддръжка, но сте отговорни тя да се случи.

Имате интерес към технологията и обичате да работи с хора от различни страни. Вие бързо разбирате как работят машините.Знаете какви стъпки трябва да предприемете, за да проработи една машина. Умеете да убеждавате и да говорите с хора. Ако отговаряте на тези критерии, то този бакалавър е именно за вас.

Управлението на поддръжката е все по-важна част от работния процес на много компании. Вие ще работите в близка връзка с някои от най-големите компании в света. Ще се обучавате със студенти от цял свят, а самата програма е практически ориентирана . По време на обучението си ще преминете през т.нар. фаза на завършване- по време на нея ще придобиете реален, работен опит, който може да изберете да получите навсякъде по света.

Този бакалавър е признат от престижната класация Keuzegids HBO 2016 за една от най-добрите Industrial Management програми.

Този бакалавър е в близко сътрудничество с т.нар. Brainport на Холандия- град Айндховен, който е гласуван многократно като най-умното място в Холандия и Европа. Тази близка връзка между бакалавъра по Industrial Engineering and Management и Brainport осигурява отлични кариерни възможности на завършващите този бакалавър. За да прочетете повече за този Brainport, моля натиснете ТУК

1

Местоположение: Бреда

Учебна такса:  1984 евро на година

Условия за кандидатстване:

  • Копие на лична карта
  • Акт за раждане
  • CV
  • Мотивационно писмо
  • Академична справка- оригинал и превод на английски език от преводаческа агенция
  • Диплома за средно образование- оригинал и легализиран превод на английски език
  • Сертификат по английски език- IELTS мимимум 6.5; TOEFL компютъренминимум 232; TOEFL интернет минимум 90; CAE или CPE минимум оценка С

За повече информация, моля натиснете ТУК