Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Software Engineering

Програмата Software Engineering трае 4 години, изучава се на английски език и е с международна насоченост.

Живеем в един „свързан“ : свят, където хората са постоянно свързани чрез социалните медии, а устройствата са свързани едни с други. Животът ни сава все по-зависим от компютрите. Помислете за приложенията на мобилните устройства, за уеб приложенията, за колите и видео игрите. Всички те са примери за продукти, които са базирани върху софтуер. За да бъдат разработвани тези системи, имаме нужда от умни хора, хора с технически умения, които са наясно с обхвата и потенциала на тези приложения.

Какво може да очаквате от Фонтис?

Софтуерните системи трябва да бъдат развивани и поддържани. Това е предизвикателство от техническа гледна точка, но и от потребителска гледна точка. Приложенията трябва да са съобразени с потребителските нужди, за да бъдат приети и употребявани. Развитието и приложението на най-модерните и употребявани компютърни приложения е това на което се научават студентите във Фонтис.

Какво очаква Фонтис от вас?

Софтуерните инженери съчетават отличните си познания за информационните технологии с отличните си комуникативни умения. Вие ще работите в групи, използвай модерни методи на развитие. Като софтуер инженер вие ще сте способни да разработвате голям спектър от приложения за различните бизнес домейни.

Вие сте ентусиазирани за възможностите, които информационните технологии предоставят и обичате да работите с други хора? Вие сте с технологично мислене, но същевременно сте фокусирани върху потребителите. Ако отговорите на тези въпроси са положителни, то специалността Software Engineering е точно за вас.

fontys col

Местоположение: Айндховен и Венло

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: За необхдимите документи и условия за канидатстване се обърнете към нашите консултанти.

За повече информация, моля натиснете ТУК.