Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Leisure and Events Management

leisure management

International Leisure and Events Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета NHTV Breda, която подготвя своите студенти за кариера в международната развлекателна индустрия. Те ще станат професионалисти в тази креативна и динамична индустрия. По време на обучението си  ще научат как да създават запомнящи се и значими преживявания, които допринасят за един по-красив свят.
Програмата International Leisure Management е тематично ориентирана, което означава че предмети като икономика, психология, мениджмънт, комуникации и пазарно проучване се преподават заедно с проекти, които са по темата, а не просто като представяне на информация.
По време на стажа и заданието за дипломиране, студентите могат да си изберат едно от следните полета за специализация:

Sports Management – студентите учат всичко, което е необходимо за организирането на спортно събитие, съветвайки местните власти относно спортните съоръжения или спонсорирането и менажирането на спортен отбор.

Leisure Project Management – студентите работят върху концепцията, развитието и мениджмънта на мултифункционалните места или региони с голямо развитие на индустрията.

Event Management – студентите се фокусират върху развитието и организацията на публични и корпоративни събития, конференции, изложения.

Management in Creative Industries – студентите работят с маркетингови продукти с креативен компонент, а това са не само традиционните форми на култура, като изкуство, музика и театър, но също така и приложните им форми – дизайн, игри и танци.

По време на четвъртата година студентите също могат да изберат специален фокус върху някаква тема. Могат да изберат minor, например като Imagineering, Aviation Management, Visitor Management, Entrepreneurship, Researcher in Leisure, Consultant in Leisure, Management in Creative Industries, Leisure for Development.

Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е наградила програмата за номер едно в собствената си сфера. Също така Nationale Studentenenquкte 2013 (изследване на студентското мнение) я оценявя много позитивно.
NHTV е награден от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации със сертификата TedQual, който гарантира най-добро качество на образование в сферата на туризма и развлекателната индустрия. Още повече, International Leisure Management е получила „Специална Отличителна Черта" от NVAO (Акредитационната организация на Холандия и Белгия) за модула си "Imagineering".
Специализации: Sports Management, Leisure Project Management, Event Management, Management in Creative Industries

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 година

Стаж: третата година във компания в Холандия или в чужбина (около седем месеца)

Основни предмети: Project Management, Leisure basics, Leisure direction, Event Organisation, Imagineering, Marketing and Communication

Възможни кариери: мениджър по управление на театри, спортни центрове, агенции за планиране на събития, сватбени агенции, в обществени структури за развиване на места за свободно време

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с наш консултант ТУК