Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Applied Nanotechnology

Saxion.edu Coverphoto01

Applied Nanotechnology е магистърска програма на английски език в Saxion University of Applied Sciences.

Уникалните характеристики на тази програма са: дизайн и иновации в нанотехнологиите.

По време на обучението си в тази програма, ти ще придобиеш фундаментални и обширни знания по всички дисциплини, свързани с дизайн, лабораторни и производствени техники. След завършването на програмата, ти ще си затвърдил всички умения, които са необходими за създаването на иновативни продуктови комбинации и производствени процеси. Освен това, ти ще придобиеш предприемачески, креативен и любознателен поглед върху индустрията.

В програмата, дизайнът, конструирането, и тестирането на нови продукти и процеси е тясно свързано със създаването на добавена стойност за посредници и крайни потребители. Към края на тази магистърска програма, ти ще бъдеш завършен създател на нанотехнологии, който разбива стереотипи за да търси нови възможности за прилагането на своята нано-експертиза.

Важно: Програмата очаква своята акредитация от NVAO (Акредитационната организация на Холандия и Белгия). Когато бъде акредитирана, кандидатстването ще стане възможно!

Местонахождение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Physical Concepts in Microsystems, Chemical Concepts in Microsystems, Micro-Nanoscale Technology, Creative Facilitation, High-Tech Products

Възможни кариери: продуктов инженер, проектен инженер, R & D инженер

Условия за кандидатстване:

• Инженерен бакалавър ИЛИ научен бакалавър в една от следващите сфери: машинно инженерство, инженерна физика, електроинженерство, мехатроника, индустриален и продуктов дизайн, биология и медицински лабораторни изследвания, химични технологии и химия
• Копие на лична карта
• IELTS/TOEFL/Cambridge ИЛИ завършен бакалавър на английски език
• Регистрация в studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)

За повече информация, моля натисни ТУК.