Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

European Law School

095 maastricht health campus 550x280 um

European Law School е едногодишна магистърска програма на английски език в Университета в Маастрихт.

Програмата има за цел да предложи на студентите информация на високо ниво относно процеса на европеизация на закона. По-специално, програмата има за цел да осигури по-задълбочени познания на правото на Европейския съюз и начина, по който това се отразява на националния правен ред на държавите-членки. Програмата подготвя студентите със знания и умения, необходими за да се конкурират успешно на позиции и да участват в национална, европейска и / или международна, правна работна среда.

Програмата ELS предлага две специализации: European Law and Market Integration и European Public Law and Governance. Като студентите не е задължително да една от двете специалности; те могат да изберат за "free track", които им позволява да комбинират курсове от двете специалности.

Курсовете се водят от членове на Центъра Маастрихт за европейско право (MCEL), който е един от най-големите и най-престижните центрове на Европа за изследване на европейското право. Проф. Е. Vos и проф. De Witte са директори на MCEL.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 1 година

Специализации: European Law and Market Integration, European Public Law and Governance

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.