Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International and European Tax Law LLM

095 maastricht health campus 550x280 um

International and European Tax Law LLM е едногодишна магистърска програма на английски език в университета в Маастрихт.

Тази програмата се фокусира върху корпоративното данъчно облагане и международно данъчно планиране. Нейният мултидисциплинарен подход съчетава данъчно право, европейското право, бизнеса и политиката. Програмата е за студенти с бакалавърска степен по финансово право, икономика, бизнес администрация или сродна сфера. Избирайки тази програма, студентите имат възможност да получат знания относно взаимозависимостта на корпоративни структури, инвестиции, трансграничната заетост и данъчно право.
Данъчни специалисти работят в една глобализирана среда, където търговията и инвестициите се провеждат на многонационално ниво. Благодарение на своята широка основа на експертни познания във финансовите и бизнес въпроси, данъчните специалисти / адвокати са изключително успешни на пазара на труда. Най-общо казано, техните заплатите са по-високи, отколкото тези на юристите и тези, които завършват в други области на правото. Специалист по международно и европейско данъчно право ще бъде особено подходящ за работа с големи международни компании.

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 1 годинa

Условия за кандидатстване:
• копие на лична карта
• мотивационно писмо
• бакалавърска степен по право от не-холандски университет ( за тези студенти не се изисква да държат приемен изпит); или бакалавърска степен в област, различна от правото (изисква се приемен изпит ); или диплома от не-Холандски институт за висше професионално образование (изисква се приемен изпит).
заверено копие от диплома (* дипломата трябва да се изпрати и по пощата)
• списък на предмети и оценки
• препоръка
• IELTS-6.5 / TOEFL-90 / CAE или CPE
• паспортна снимка

Краен срок за кандидатстване: 15 юли

За повече информация, моля вижте тук