Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Health Professions Education (MHPE)

095 maastricht health campus 550x280 um

Master of Health Professions Education (MHPEе двугодишна програма нa английски език.

Здравните специалисти играят важна роля по отношение превенция, лечение и лекуване на определена болест, както и за поддържане на здравето на различните обществени нива. От изключителна важност е да се гарантира, че тези, които обучават медицинските специалисти, също така създават ефективни образователни програми, чиято цел е да доведат до висококачествени здравни услуги.

Магистратурата Health Professions Education (MHPE) формира знания и умения, необходими за кариера в здравните професии, образованието и научните изследвания.

Цели на Магистърската програма:

Основните цели на програмата са здраво свързани/вкоренени с образoвaтелната теория. От студентите се изисква непрекъснато да използват теоретичните си познания справяйки се/ работейки с автентични образователни проблеми. По-голямата част от случаите, които са използвани в програмата са извлечени от професионалната среда на студента. Проучване на връзката между образователната теория, изследванията и образователната практика е важна част от магистратурата Health Professions Education.

Магистратурата е подходяща за  специалисти от различни образователни, професионални и културни среди, които са придобили своето образование, в родина си, в различни направления- здравни науки, медицина, такива които са се обучавали за сестри, физиотерапия, стоматология, фармация, логопедична терапия.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Такса: 14,400 евро, като има възможност за разсрочено плащане на две вноски по 7,200.