Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Affective Neuroscience

095 maastricht health campus 550x280 um

Магистратурата International Affective Neuroscience е двугодишна програма на Английски език в Университета Маастрихт. Програмата е следдипломна изследователска магистратура на афективни разстройства и съвместна степен на университетите Маастрихт и Флоренция. Програмата е предназначена за висшисти в областта на медицината, психологията и поведенческите науки като се фокусира върху най-новите разработки в областта на тревожността, депресията и неврологията на емоциите.

Научно изследване
Университетът Маастрихт предлага амбициозна програма, която дава възможност да навлезете в областта на научните изследвания. Основният компонент на програмата е индивидуален изследователски проект. Под ръководството на ментор Вие ще проведете научно изследване, като резултатите от него ще бъдат публикувани в партниращо издание. Вие ще имате възможността да допринесете към потока на нови знания за механизмите на емоциите.

Дистанционно обучение

Основната част от учебната програма е провеждането на индивидуален изследователски проект, който всеки студент ще проведе в неговата собствена страна.. Магистратурата Affective Neuroscience предоставя възможност да се комбинира с настоящата ви работа. През това време ще се провеждат електронни семинари и ще се поддържа връзка чрез интернет.

Програмата сътрудничи с учени от университетите в Маастрихт, Флоренция, Париж Дидро, Тел Авив, Bristol, Бон и Imperial College London.

Диплома

Завършвайки, Вие получавате диплома от Маастрихтския Университет, както и от този във Флоренция.

Местонахождение: Маастрихт

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване:
Бакалавърска степен в сферата на психологията, неврологията, поведенческите науки, , медицината или в сферата. / Кандидати с различна бакалавърска степен биха могли да бъдат допуснати след допълнителни задачи и оценяване, както и инетвю/
Лична карта
CV-необходим опит в сферата;
Препоръка от преподавател или работодател в сферата;
Доказателство за владеене на Английски Език: IELTS- wit minimum score 6.0; TOEFL with minimum score 80;

Краен срок: 1-ви април

Субсидия: Кандидатстване до 15-ти април. Повече за условията тук.

** Магистратурата започва със задължителен летен курс през юли месец

Такса: 2250 евро/ Допълнително информация, относно разходите тук.

За повече информация, моля вижте тук.