Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Epidemiology

095 maastricht health campus 550x280 um

Програмата Epidemiology е двугодишна програма, на Английски език, в университета Маастрихт.

Предоставя пълният спектър от теоретични знания, но също така и -практически и аналитични умения. Студентите, избрали тази програма, ще бъдат обучавани от най-добрите здравни специалисти. Всички студенти ще се запонаят с теоретични концепции, методи и техники, както и интерпретация на епидемиологични изследвания с акцент върху диагностиката, етиологията, или резултатите и прогнозата на заболявания при хора, в това число и на ефикасността на превантивни и терапевтични интервенции. В допълнение към теоретичните компоненти, част от учебната програма се използва, за да предложи въвеждане в някои от основните области на приложение на епидемиологичните изследвания, напр сърдечно-съдови заболявания, рак, инфекциозни заболявания, както и мускулно-скелетни смущения.

Първата част от програмата е обвързана с магистърската програма Health Sciences, докато през втората част от програмата, студентите ще участват в епидемиологични изследвания.

Местонахождение: Маастрихт;

Продължителност: 1 година (full-time) или 2 години (part-time);

Начален месец: Септември

Възможни кариери: държавни институции, организации с нестопанска цел, университети или други изследователски институти, клинични или биомедицински центрове, фармацевтични компании, академични болници и т.н.

Условия за кандидатстване:
- Лична карта;
- Паспортна снимка;
- Бакалавърска степен в сферата;
- Академична справка с оценки ( в оригинал и преведена на английски);
-Регистрация в Studielink (получаване на и-мейл с допълнителни детайли- MY UM portal за изпращане на останалите документи)
- CV;
- GRE Тест
- - Доказателство за владеене на Английски (едно от трите)IELTS- с минимален резултат 6,5; TOEFL- с минимален резултат 90; CAE-C

Краен срок: 1-ви Юни
15-ти Януари, за желаещите да кандидатстват за стипендия

За повече информация, моля вижте тук.