Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Information Sciences

Information Sciences е едногодишна магистърска програма на английски език в Radboud University.

Холандия е европейски лидер в областта на информационните науки. С предоставянето на отлична подготовка и научните си изследвания, Radboud University е лидер сред лидерите.Университетът има тесни връзки с научните изследвания в Института по изчислителни и информационни науки (ICIS), което означава, че лекторите ви ще бъдат едни от водещите изследователи и експерти в областта на ИТ. Неймехен е известен със своите специализации в информационната архитектура, теория на системите, както и качеството и безопасността на информационните системи. Благодарение на близки си контакти с частния сектор, университетът предлага богат избор на стажантски места.

Програмата „Information Sciences" е отличена от външни експерти, като едновременно разнообразна и изпълнена с предизвикателства. Например, по време на обучението си студентите развиват своя собствена софтуерна компания, GIPHouse, където практикуват за кариера като мениджъри и специалисти в областта на ИТ. За тези, които предпочитат да се развият умения в областта на изследванията, университетът предлага изследователската лаборатория.

Информационните специалисти в университета работят в тясно сътрудничество с колегите си от други дисциплини като право, медицина, изследването на мозъка, и изкуствения интелект; тъй като информационните системи имат широко приложение, тази програма ще ви покаже как да погледнете отвъд границите на собствената си дисциплина.

В програмата има включени годишните учебни пътувания - в страни като Индия, Уганда и Южна Африка, който ще ви дадат възможност да разширите вашите граници.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 година

Възможни кариери: в индустрията, банковото дело и застраховането, или в организации от публичния сектор, като училища и болници.

Основни предмети: Architectural System Design, Research Methods, Philosophy and Ethics for Computing and Information Science

Условия за кандидатстване:

  • Бакалавър в областта на информационните технологии ( изисква се и описание на всички курсове, които сте завършили и оценките, които сте получили, с имената на преподавателите и използваната литературата както и информация за системата на оценяване в университета, където сте завършили бакалавърската си степен; ако е възможно да предоставите и линк към уебсайт, който съдържа повече информация за института, учебния план и учителите – (на английски език за предпочитане))
  • Описание на практически лабораторни упражнения (какви техники сте използвали и какви задължения сте имали)
  •  контакти на преподаватели или работодатели, които биха могли да дадат повече информация за вас като личност.
  • Мотивационно писмо
  • Копие на лична карта
  •  Доказателство за владеене на английски език (едно от всичките):
  • IELTS сертификат с минимум точки 6; TOEFL Интернет версия минимум 80; Cambridge Certificate CAE или CPE
  • Б) Ако сте завършили бакалавърска програма на английски няма нужда от сертифика

За повече информация, моля натиснете тук