Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Behavioural Science

Behaviour Science е двyгодишна магистърска програма на английски език в Radboud University.

Ако си заинтригуван от тънкостите на човешкото поведение, искаш да научиш повече за начина, по който се държим и как поведението ни се определя от нервните и биологичните механизми, тази програма е това, което търсиш.
Програмата се състои от общи курсове Behavioural Science ( код 'Be' ) и по-специфични курсове с акцент върху Psychological Science (кодирани "Ps") или Educational Science (кодирани "Еd"). Можете да избирате един от двата курса Ps или Ed, независимо от вашата бакалавърска степен.
Програмата Behaviour Science е класирана за номер едно в Холандия и е наградена с медал за "Top Програма" в Keuzegids Masters 2014 (Пътеводител за магистърски програми), което показва, че е една от най-добрите магистърски програми в Холандия.

Местоположение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: State of the art behavioural science, Professional Skils for Researchers, Statistics: Multivariate Analysis, Programming Skills: Python, Behavioural Regulation, Psychobiology of Behaviour, Motivation and Influence

Възможни кариери: Програмата осигурява отлична основа за научно изследователска кариера в областта на социалната, клиничната и възрастовата психология, както и работа в организационната психология и образователни науки

Стаж: през втората година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.