Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Psychology

j7bc

Psychology

Това е тригодишна бакалавърска програма в Radboud University, Нейхемен, Холандия.

Тази специалност се фокусира силно върху уменията за провеждане на проучвания. Всяка година ще правите проучвания в малък екип. По този начин ще се превърнете в самостоятелен, систематичен, критичен и креативен професионалист, когото бъдещите работодатели ще търсят.

Ще научите множество академични умения, които са основни за академичния професионалист: анализ на учебни статии, академично писане, водене на разговори и умения за презентиране. Ще правите това на седмични срещи в малки работни групи с фиксиран лектор, който освен това ще бъде ваш ментор.

Всяка година ще бъдете част от изследователски проект. В проекта през първата година вие и трима ваши колеги ще направите едно експериментално и едно неекпериментално проучване. В това проучване ще включите знанията си от курсовете по Методика, Статиските, Академични Умения и тн. Сами ще разработите методите си на задаване на въпроси и проучване.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Мозъкът и Познанието, Развитие и Психическо Здраве, Анализ на Данни, Философия, Приложна Етика и тн.

Възможни кариери: Образование, Съветване за кариерно развитие, Набиране на персонал, УЧР, Медиаторство, Реклама и маркетинг.

Условия за кандидатстване:

  • Академична справка на английски и български
  • Мотивационно писмо
  • CV
  • Регистрация в Studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
  • Копие на лична карта
  • TOEFL с минимум 80 на интернет- базиран тест, както и минимум поне 20 на всички четири части на изпита/САЕ с минимум С/CPE с минимум С/IELTS с минимум 6.0 общ резултат, както и на всеки от 4-те компонента.

За повече информация, моля натиснете ТУК.