Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Artificial Intelligence

 

radboud

Artificial Intelligence

Това е тригодишна бакалавърска програма в Radboud University, Нейхемен, Холандия.
Интересуват ли ви както хората, така и компютрите? Може ли да мислете точно и логически? Харесва ли ви да се изправяте срещу трудни задачи? Тогава погледнете тук, за да видите дали отговаряте на изикванията за бакалавърската програма Artificial Intelligence.
В Radboud University в Неймехен ще изучавате предмети като математика и компютърни науки, както и предмети като психология, неврология, логика, лингвистика и философия. С тези познания вие ще развивате компютърни модели на човешкото възприятие, както и интелигентни компютърни програми, които могат да изпълняват задачи самостоятелно.
През първата година се запознавате с основните предмети, които ще ви дадат познания за програмата и полето на обучението ви. Ще развиете подхода към обучението си, който ще бъде воден от инициативност, логично мислене и креативност. Тъй като много сфери се срещат в бакалавърската програма Artificial Intelligence, вие може лесно да смените бакалавърската си програма с психология с малко или никакво забавяне.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: В Radboud University в Неймехен вие ще изучавате предмети като компютърни науки, психология, неврология, логика, лингвистика и психология.

Възможни кариери: Може да работи в широк спектър от сфери, включително образование, здравеопазване, телекомуникации, разледване (на местопрестъпления), транспортни или финансови услуги. Накратко - там където има нужда от интелигентни системи.

Условия за кандидатстване:

  • Академична справка на английски и български
  • Мотивационно писмо
  • CV
  • Регистрация в Studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
  • Копие на лична карта
  • TOEFL с минимум 80 на интернет- базиран тест, както и минимум поне 20 на всички четири части на изпита/САЕ с минимум С/CPE с минимум С/IELTS с минимум 6.0 общ резултат, както и на всеки от 4-те компонента.


*В случай, че вашата диплома ви позволява прием, вие или ще бъдете приети директно или ще бъдат приложени допълнителни условия (като например интервю или математически тест).

За повече информация, моля натиснете ТУК.