Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business Communication

campus sessie dva 1242 snapseed

International Business communication
 
Бакалавърската програма по International Business communication е предизвикателна програма, която се изучава на английски език и съчетава в себе си изучаването на процесите на комуникация (международна) между организациите  с изучаването на чужд език (английски, френски, немски или испански). Тази програма в Radboud University предлага комбинация от предмети и бизнес-ориентирани езикови курсове. По време на курсовете, вие ще добиете представа за (интеркултурната) комуникация и маркетинг комуникацията и управлението, така че да сте подготвени за кариерата си в международния бизнес свят.
 
Програмата за чужд език на Radboud
 
Бакалавърската степен по International Business Communication в Неймехен ви осигурява уникална и вълнуваща възможност за изучаване на комуникации и организации в комбинация с чужд език ( английски, френски, немски или испански). В нашите практически чуждоезични курсове, вие ще развиете компетенциите си по бизнес комуникация в един от четирите чужди езика и ще добиете реална представа за културата в държавите, където се говорят тези езици. Нашите уроци по чужди езици са базирани на съдържание, което значи че ще работи по реалистичи проекти, свързани с въпроси и проблеми от международната (бизнес) комуникация, като например организацията на промотиране на международен търговски панаир, проучването на пазар за даден продукт, създаването на рекламна кампания на чужд език и развиването на план за комуникация на стартираща компания.
 
Местонахождение: Неймехен, Холандия
 
Продължителност: 3 години
 
Основни предмети: Междукултурна комуникация, Корпоративна комуникация, Медии, Инструменти за Комуникация и тн.
 
Възможни кариери: Информационен посредник, (международен) корпоративен мениджър комуникации, мениджър маркетинг комуникация, копирайтър, преводач, консултат по комуникацията.
 
Условия за кандидатстване:
  • Академична справка на английски и български
  • Мотивационно писмо
  • CV
  • Регистрация в Studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
  • Копие на лична карта
  • TOEFL с минимум 80 на интернет- базиран тест, както и минимум поне 20 на всички четири части на изпита/САЕ с минимум С/CPE с минимум С/IELTS с минимум 6.0 общ резултат, както и на всеки от 4-те компонента

*В случай, че вашата диплома ви позволява прием, вие или ще бъдете приети директно или ще бъдат приложени допълнителни условия ( като например езикови изисквания, интервю или доказателство за достатъчни знания по математика). Студентите, които нямат доказателство за нужното ниво по математика трябва да представят такова до 1 септември. Ще получите допълнителна информация за изискванията по време на кандидатстването ви.

** Ако искате да изучавате френски, испански или немски като чужд език, то трябва:

- Ако искате да изучавате немски: Гъоте Сертификат CEFRB2 или TestDaF CEFR B2-C1

- Ако искате да изучавате френски: Сертификат DELF (junior) CEFR А2

За повече информация, моля натиснете ТУК.