Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Public Administration and Organisational Science

radboud

Public Administration and Organizational Science (Research) е академична изследователска магистърска програма на английски език в университета Radboud.

Новите предизвикателства пред публичните правителства произтичат от дългосрочни тенденции като глобализацията, променящите се информационни и комуникационни технологии, изменението на климата и фрагментирането на обществото, причинено от миграцията, индивидуализацията и културното плурализиране. Необходими са солидни изследвания, за да се разбере и правилно да се реагира на тези социални трансформации.

Тази предизвикателна двугодишна научноизследователска програма предлага задълбочено проучване на обществените проблеми и критичните предизвикателства, пред които са изправени публичните организации. Ще разследвате тези предизвикателства, ще анализирате как държавните организации се справят с всяко предизвикателство и ще започнете да формирате теории за това, което е необходимо, за да може да се формират правилните политики.

Тази магистърска програма е разработена със сътрудничеството на 6 университета: Utrecht University, Tilburg University, Erasmus University Rotterdam, University of Twente, Free University of Amsterdam и Radboud University. Повечето от курсовете се провеждат в Утрехт, на един час със влак от Наймехен.

Местонахождение: Утрехт, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Core Themes and Modern Classics, Methods Workshop, Craft of Research Workshop

Възможни кариери: Основно докторантска и академична кариера. Но и вие сте добре позиционирани за роли в изследователски институти, тинк танкове, правителствени агенции и организации с нестопанска цел, консултански фирми.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.