Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Tilburg University

logo

Историята на Tilburg University започва от 1927 година. Неговата цел от тогава е активно да допринася за обществото. Университетът иска да е в помощ на обществото и да го направи по-добро място за неговите граждани. Мисията на Tilburg University е "Understanding Society"(„Разбираме обществото"), която е основана от християнски и хуманистки традиции, в които университета има своите традиции от основаването му. Най-важните принципи в университета са устойчиво развитие и разнобразие в контекста на корпоративно социалната отговорност. Tilburg University се посвещава изцяло на обществото с гореописаните ценности, към които допринася заедно с гражданите, социалните организации, правителството и бизнеса.
Университета разполага със зелен, компактен кампус в красива местност, заобиколена от гори. Почти всички дейности на университета са съсредоточени тук. Дистанцията между студенти и преподаватели е много скъсена. Кампусът разполага с модерна библиотека с много иновативно място за работа и учене. В кампуса също така има много кафета с достъп до интернет, центрове на онлайн и обучение и места за съвместна работа между студентите.
В университета в Тилбург образованието и спорта могат да бъдат лесно съчетани, тъй като университета предлага много добри възможности. В спортния център се организират занятия по около 45 различни спорта. Още повече, че някои от талантливите спортисти активно се подкрепят от университета.
NVAO (Организацията за акредитация на Холандия и Белгия) е наградила университета в Тилбург със специална награда за сигурност в качеството на образованието.
Tilburg University предлага на своите кандидат-студенти 13 бакалавърски програми на английски език и около 40 магистърски програми на английски език.

За повече информация, натисни ТУК.

Програми:

Бакалавърски програми
Магистърски програми