Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Sociology

tilburg-university-2

Sociology е магистърска програма на английски език в университета Tilburg.
Тази програма се фокусира върху анализа на проблемите от социален характер (престъпления, социални контакти, солидарност). Той се прави сравнявайки отделни личности и страни. Магистърската програма има теоритичен и емпиричен изследователски фокус. Социалните проблеми са превърнати в социални изследователски въпроси и са анализирани с помощта на теории и прогресивни изследователски методи. Студентите също така ще научат как политическите решения могат да бъдат извлечени от социалните анализи. Освен редовната едногодишна програма, студентите имат следните възможности за изучаване на тази програма:
Удължена магистърска програма по социология. Тя се състои от редовната магистърска програма по социалогия от една година и една година стаж.
Двойна диплома по социология и изследване на населението от университета в Тилбург и университета Pompeu Fabra в Барселона.
Двойна диплома от университетите в Тилбург и Тренто.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Social Policy and Social Risks, Social Capital: Networks Resources and Attitudes

Възможни кариери: секретар или члена на борда на национални, местни и частни институции, работейки върху проблеми като наемане на работа, благосъстояние, култура, образование, рекреация и здравеопазване, съветник на организационни и работни политики на правителства, образователния сектор и бизнес сектора, в журналистиката и медията, в информационния сектор, преподавател

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.