Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Research Master in Social and Behavioral Studies

tilburg-university-2

Research Master in Social and Behavioral Studies е магистърска програма на английски език в университета Tilburg.
Ти си студент с отлични оценки и си готов за провеждането на научни изследвания в социалните и поведенчески науки? Тогава тази магистъска програма е за теб! Тя предлага на талантливите млади изследователи от целия свят необходимите инструменти за провеждането на фундаментални научни изследвания в сферата на социалните и поведенческите науки.
Тази изследователска магистратура е уникална по рода си в Холандия и предлага интердисциплинарен подход чрез интегрирането на различни перспективи, предлагани от социалната психология, социология, организационните науки и методологията на изучаване на човешкото социално поведение.
По време на тази двегодишна програма на английски ти ще посещаваш лекции, водени от най-добрите изследователи в сферата. Ти също така ще бъдеш активно въвлечен и в техните изследвания и ще участваш в иновативни проекти и стажове.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 2 години

Minor-и: Social Psychology, Social Sciences, Methodology and Statistics

Възможни кариери: високи изследователски позиции в университети и държавни институции, изследователски институти за оценка, консултант, в маркетинга

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.