Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Research Master in Law

tilburg-university-2

Research Master in Law е двегодишна магистърска програма предназначена за талантливи студенти, завършили бакалавър със силни аналитични умения и интерес в академичните изследвания. Студенти, които вече имат магистърска степен, могат да кандидатстват за едногодишна изследователска програма.
Програмата се предлага в сътрудничество с Leuven University в Белгия, студентите от цял свят има достъп до нея. В нея преподават най-добрите професири и от двата университета на световно ниво – Тилбург и Льовен. Също така, тази иследователска магистърска програма по право се класира номер едно в Холандия според Keuzegids Hoger Onderwijs (холандско изследване за висшето образование) през 2012.
Изключително широка учебна програма е само един от начините, по който тази програма предлага на талантливите млади изследователи изключителна академична учебна среда. Те получават високо ниво на ръководство и постоянна подкрепа при писането на предложение за изследване, което е основата за кандидатстване в докторска програма или други изследователска позиция. Студентите също така могат да се възползват от гъвкавия график на програмата, могат да избират собствена тема, супервайзър или изследователска група.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 2 години

Възможни кариери: практикуващ право в правни фирми или международни организации по целия свят, докторантура

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.