Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Internet Science Technology

 

Twente tower

Internet Science Technology е академична магистърска програма на английски език в университета Twente.

В тази програма ще се научите от водещи световни експерти как да изграждате, поддържате, защитавате и подобрявате интерактивните интелигентни системи. Тази специализирана програма по интернет технологии е една от малкото по рода си по целия свят.

Какво би се случило, ако внезапно Интернетът спря? Или интернет облаците започнат да се използват по-често от фирмите и потребителите? Всички имаме такива въпроси, но само много малко специалисти имат ясна представа за отговорите. Това е доста отрезвяващо мислене, ако имате впредвид нашата все по-нарастваща зависимост от услуги и функции, донесени до нас директно от интернет технологиите: пари, пътувания, доставки на супермаркети, комунални услуги, безопасност на движението и т.н. Тази магистърската програма по интернет наука и технологии ще ви даде разбиране за това как функционират интернет и подобни комуникационни системи. Ще научите какво може да се обърка и как можете да го обезопасите и подобрите. Ще бъдете оборудвани, за да осигурят на нашия технологичен свят архитектурата, на която е изградена почти всичко.

Местонахождение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Network Security, Mobile and Wireless Networks, Internet of Things, Methodologies for Performance Evaluation

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.