Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Latin American Business Studies

latin american

Latin American Business Studies е професионална бакалавърска програма на английски в университета Avans. Тя е част от програмата International Business. Тази major-специализация се насочва към това да изучава бързоразвиващия се латиноамерикански пазар. Придобивайки нужните знания и експертиза по езици, култура, история и икономика за региона, ще ви направи бизнес специалист по Латинска Америка.
След завършването на програмата е възможно да работите върху следните случаи. Европейска компания за търговия на дребно търси доставчик на хранителни стоки от Аржентина. Ти си този, който търси такъв доставчик с цел да установи дългосрочни партньорски отношения с него.
Или холандска банка планира отварянето на клон в Бразилия, тъй като много от клиентите и стават активни на този пазар. Ти си този, който трябва да направи проучване дали тази инвестия е успешна.
Програмата е подходяща за хора, които мечтаят за международна кариера и имат специален интерес от Латинска Америка. Ти си очарован от този континент и искаш да разбереш как се развиват неговата икономика и култура. Ти си независим, мотивиран и притежаваш приключенски дух.
Avans ще ти преподава за историята и културата на Латинска Америка. За бизнес структурите, начините на дистрибуция и поведението на потребителите. В същото време, ще имаш възможност да придобиеш знания по португалски и испански.
Ти също така ще прекараш един семестър по обмен в един от партниращите на Avans университети в Латинска Америка. Освен това, ще изкараш един семестър стаж и дипломен проект в компания, която е активна на латиноамериканския пазар.
След завършването на тази програма, студентите и получават диплома Bachelor of Business Administration.

Награди: Програмата е избрана за номер едно в сферата си в Холандия от Full-time Higher Professional Education Options Guide 2014.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година във фирма, която е активна на латиноамериканския пазар

Основни предмети: Financial accounting, Marketing, Law, Economics, International Business, Intercultural Management

Възможни кариери: мениджър бизнес развитие, акаунт мениджър, маркетинг мениджър, експорт мениджър, търговски и маркетинг представител, мениджър човешки ресурси

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.