Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Asian Business Studies

Asian Business Studies е професионална бакалавърска програма на английски език в Avans University, която е част от програмата International Business. Програмата се фокусира върху нововъзникващите пазари в Азиатските страни. С помощта на знанията за етиката, културата, езика и поведението на купувача, а също така и на Азиатската икономика, студентите, които следват тази програма, ще се превърнат в специалисти по водене на бизнес с Азиатските страни.
Avans ще обучи своите студенти на факти от Азиатската история и култура, а също така те ще се запознаят с Азиатския бизнес модел, структурата на дистрибуция и доставка, фокусирайки се върху примери от региона на Азия. Също така, студентите ще получат много добра подготовка по китайски език и култура, като лекциите ще се провеждат от китайски преподаватели.
Студентите ще прекарат един семестър в някой от партниращите университети на Avans в Азия, а също така ще изкарат един семестър стаж в азиатска фирма или друга компания, която работи в региона.
След завършването на програмата студентите ще получат диплома Bachelor of Business Administration.

Награди: Програмата е избрана за номер едно в сферата си в Холандия от Full-time Higher Professional Education Options Guide 2014.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: в Азия или във фирма, която работи с Азиатски партньори

Основни предмети: Finance, Marketing, Law, Economics, Intercultural Management, Chinese, Asian Geography and History, Asian Distribution, Statistics, Business Structure in Asia и други

Възможни кариери: мениджър бизнес развитие, акаунт мениджър, маркетинг мениджър, експорт мениджър, търговски и маркетинг представител, мениджър човешки ресурси

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.