Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business

International Business е бакалавърска програма на английски в Avans University. Студентите, завършващи тази програма придобиват огромен спектър от знания в сферата на международния мениждмънт, маркетинга, търговията и финансите, а също така придобиват приложими професионални умения и качества като работа в международен екип, умения за планиране, лидерство и добра бизнес комуникация.
След завършването на програмата студентите получават диплома Bachelor of Business Administration (BBA).
Студентското общество в Avans е изцяло интернационално. Както студентите, така и преподаватели са и от Холандия и от чужбина, но подходът към всеки студент все пак е личен. Студентите ще работят в малки групи върху задания и ще имат собствен супервайзър.
Също така, програмата предлага изучаването на чужд език и един семестър в партньорски университет на Avans в чужбина. Също така, студентите може да получат двойна диплома, като специализират своята диплома с една от следните програми: фокусирана върху Азия (Asian Business Studies), върху Латинска Америка (Latin American Business Studies) или върху организации с нестопанска цел и изучаването на езици (Cross Cultural Management and Studies).

Награди: Програмата е избрана за номер едно в сферата си в Холандия от Full-time Higher Professional Education Options Guide 2014.

Major-и: Asian Business Studies, Latin America Business Studies, Cross Cultural Management and Studies, International Business Studies

Minor-и: International Business Operations, European Union Policies

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година във международна компания

Основни предмети: Finance, Marketing, Law, Economics, Management and Organization, Sales and Account Management и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.