Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Environmental Science For Sustainable Energy and Technology

Environmental Science for Sustainable Energy and Technology е професионална бакалавърска програма на английски език в Avans University, която се фокусира върху проблеми като глобалното затопляне и замърсяването. Студентите, които завършат тази програма в бъдеще ще се занимават със случаи като (само пример): местната власт в някой град иска този град да стане СО2 неутрален към 2040 и завършилият студент е част от екипа консултанти. Тя/той търси начини да намали потреблението на енергия и да започне да използва подходящи устойчиви енергийни ресурси. Тя/той изследва наличността на соларна енергия, хидроенергия, геотермална енергия, вятърна енергия и биомаса. Нейното/неговото решение трябва да бъде финансово осъществимо и също така да е съгласувано с индустрията и населението на региона. Той/тя взима под внимание бъдещи разработки, техники и политики.
Лекторите и работниците в тази програма са високо квалифицирани кадри и отношението към всеки студент е лично. Студентите ще работят в малки групи. Персоналният им репетитор и консултант ще им даде много насоки и полезни съвети. През 2012, програмата се класира като номер едно в две проучвания на висшите образователни институции в Холандия. Атмосферата в университета е много отворена и приятелски настроена, а съставът на студентските групи като националности е от Европа до Африка и Азия. Проектите са върху примери от работната среда, така че студентите да привикнат към реалните проблеми в професията си.

Награди: Тази бакалавърска програма е избрана като най-добрата програма по Environmental Science for Sustainable Energy and Technology от Full-time Higher Professional Education Options Guide 2014 и ежеседмичното списание Elsevier в 2013.

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (първият семестър) в правителствена агенция в Холандия или в чужбина
Основни предмети: Chemistry, Lab Works, Ecology, Sustainable Development, Water Management, Environmental Sciences, Microbiology и други

Възможни кариери: консултант; служител в правителствена агенция, която разработва политика; служител в правителствена агенция, която оценява състоянието на околната среда, служител, който се занимава с опасните за здравето състояния на околната среда, служител в агенция по водите

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.