Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Fontys University of Applied Sciences

fontys

Със своите 44 000 студента, 4 000 души персонал и изобилие от програми, които покриват почти всеки сектор, Fontys University of Applied Science е една от най-големите институции за висше образование в Холандия. 31 Академии предлагат около 100 бакалавърски програми във вариации редовно и задочно обучение, и програми тип „сандвич" (теория и практика заедно). В допълнение, се предлагат около 31 магистърски програми, от които 10 са партньорски с други университети. 17 различни програми се предлагат на английски език. 57 minor-програми се предлагат в университета, от които 16 са на английски език и няколко на немски език. Броят на регистрирани студенти, които не са холандци през 2010 е около 5088, в допълнение към 169 студента на обменни начала.

Във Fontys качеството на образованието има огромно значение, затова всички програми са акредитирани от NVAO (Холандско-Белгийската Акредитационна Организация).

Международните програми на университета се предлагат в кампусите в Айндховен и Венло.
В кампусът в Айндховен е съсредоточена техническата част от програмите, а по-точно ICT и инженерни програми. Fontys е единствения университет в цяла Холандия, който предлага подобни програми в района Brainport – Айндховен. Айндховен е град-централа за всички най-добри компании в сферата на компютърните технологии и инженерството, където се намират главните офиси на фирми като PHILIPS, ASML, VDL, FEI, Frencken, DAF, и точно заради това е избран за „най-умният" район в света. Районът на Brainport Eindhoven е най-доброто място за студенти, които изучават ICT и инженерни науки, защото предлага прекрасни възможнисти за стаж и кариерно развитие.

Кампусът на Fontys във Венло предлага уникална атмосфера за тези, които искат да учат Бизнес, Маркетинг и Икономика. Fontys дава уникален шанс на всички свои студенти от програмата International Business and Management Studies – по време на втората година от своето обучение, всеки студент е част от екип от 8 човека, в който той/тя менажира своя собствена компания. По време на тази практика, студентите получават много добра подготовка по предмети като проектен мениджмънт, финанси, човешки ресурси, маркетинг. Градът Венло е разположен на границата на Холандия и Германия, което дава възможности за стаж и работа на студентите и в двете страни.

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Програми:

Бакалавърски програми
Магистърски програми