Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

ICT&Business

ICT&Business е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Fontys Eindhoven, в която студентите се обучават как да бъдат пълни IT-специалисти в сферата на бизнес информационните технологии. Със знанията, получени в тази програма, студентите могат да работят като анализатори на високо ниво на информационните системи или мениджъри в IT сектора.
Това бизнес обучение, комбинирано с IT-дисциплини, е все по-разпространено в днешно време, защото то учи да бъдат подобрени бизнес процесите чрез IT и също така как да станат по-бързи, евтини и ориентирани към клиента. Бизнес IT-специалистите знаят как да комуникират еднакво добре, както с мениджмънта, така и с клиентите, за да разберат от какво се нуждае организацията.
Fontys University of Applied Sciences е гаранция за това, че всеки студент ще получи комбинация от теоритични дисциплини и практическо обучение, и затова всеки един от студентите там има възможност да изкара два семестъра в професионални стажове в международна компания в Холандия.
След завършването на тази бакалавърска програма, нейните студенти ще получат диплома Bachelor in ICT (Information and Communication Technology).

Местоположение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (втория семестър) в международна компания

Основни предмети: Programing in C#, Databases, Mathematics, Computer Systems, Management&Organization, International Marketing, Business Economics и други

Условия за кандидатстване: Mоже да се свържете с нашите консултанти ТУК.