Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Master of Architecture

Магистърска програма Architecture

Тази магистърска програма по архитектура се предлага от университета Фонтис в град Тилбург. Това е креативна, практическа програма в която се работи в екипи. Независимо, че програмата има за основа холандската архитектура, тя е със силна международна ориентация. В днешни дни, пространствените предизвикателства с които трябва да се справят архитеките са с международна същност, но същевременно изискват специфични, местни решения. Целта на магистърската програма  е да образова архитекти, които едновременно могат да съчетават интелигентни дизайни със задълбочена нагласа и практични, предприемачески умения.

Какво може да очаквате от Фонтис?

Образователната концепция на тази програма е уникална- образование съчетано с работа в професионална практика. Този тип образование предлага на студентите опит и образование извън границите на училищната програма. Този тип знания са изключително важни за професионалното им израстване като архитектурни дизайнери. В допълнение към това, самата академия е лаборатория за пространствени задачи, поставени от истински заинтересовани страни. Нашите преподаватели са професионалисти от различни дисциплини, но всички са със силни практически умения. В студиото Вие ще се обучавате да прилагате всякакви видове умения и методи, за да постигате още по-убедителни, синтетични дизайни за сложните, пространствени проблеми.  Заданията в студиото са неразривно свързани с комплексните, сложни модерни общества и чрез тези задания, Вие ще се запознаете със социалните, културни, политически, икономически и технологични параметри  на тези общества.

Какво очаква Фонтис от вас?

От студентите се очаква да си намерят работа в дизайнерска фирма и да работят минимум 20 часа на седмица. Прогресът Ви ще бъде следен чрез серия от задания с представяне на портфолио. Ако не успете да намерите подходяща за Вас позиция в архитектурна или urban design фирма, то Академията ще ви предложи алтернативни изследователски студия, където да извършвате практическа работа за разнообразни клиенти.

timthumb

Местоположение: Тилбург

Продължителност:  4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

*** Тази програма е със специфична структура, тъй като съчетава работа и обучение в едно.