Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business

hanze1

International Business е бакалавърска програма на английски език в университета Hanze.
От момента в който започнеш обучението си в програмата, ти ще усетиш веднага международната и атмосфера. В нея ти ще срещнеш студенти от целия свят, които се учат от лектори с голям международен опит. Културното разнообразие се оценява от всички в тази атмосфера, където се разговаря и преподава на английски. Програма по бизнес и мениджмънт на Hanze е наистина международна – в нея учат около 1400 студенти от 70 различни страни. Тази бройка се увеличава многократно, когато включиш в нея целия преподавателски екип на факултета, алумните, университетските партньори и международните бизнес контакти.
За да задълбочиш културната си осведоменост и разшириш своя международен хоризонт, ти ще изучаваш допълнителен език – испански, френски, немски или холандски. Добави към това година в чужбина, което включва семестър в партниращ университет и стаж в международна фирма. Тази комбинация осигурява най-добрата среда за студенти, които имат силни международни студенти!

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализации: International Strategy and Business Development, International Marketing, International Management, International Finance and Accounting

Основни предмети: Intercultural Competence, Behaviour, Management & Organisation, People Management

Стаж: по време на третата година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.