Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business Innovation Studies

rsz diemen voorjaar2011 deel2 29
 
International Business Innovation Studies е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.
 
Целта на тази програма е да предостави на бизнеса и света агенти на иновацията, които да могат да помогнат на компаниите, в които работят да оцелеят и да се борят в тази ера на бързата промяна. Това са професионалисти, които гледат на бизнес средата от друга перспектива, които виждат отвъд стандартните практики в бизнеса, които забелязват или създават възможности, които разбират нуждите на потребителите, които винаги имат нови идеи, и които са способни да ги прилагат в съществуващия бизнес контекст.
 
В тази програма по бизнес иновации ти ще развиеш уменията си като изобретателност (иновации, развиване на концепции, креативно мислене, дизайн) и преподнасяне (изпълнение, планиране) и ще се научиш как да ги комбинираш и прилагаш към нови развития в международна среда.
 
Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия
 
Продължителност: 4 години
 
Основни предмети: Strategy & Marketing, Concept development, Cultural anthropology, Communication, Innovation strategies
 
Възможни кариери: мениджър бизнес развитие, мениджър промяна и иновации, продуктов мениджър, анализатор и много други в сферата на бизнеса
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.