Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Creative Business: International Music Management

rsz 1de receptiehal in haarlem 1

International Music Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences. Тя е част от бакалавъра Media and Entertainment Management.

Как се организират музикални фестивали и събития? Каква е работата на маркетинг мениджър на мюзикъл? Как се организира турне на световна рок група? Ти си динамичен, креативен и имаш предприемачески дух? Тогава тази бакалавърска програма по музикален мениджмънт е за теб!

Тази бакалавърска програма подготвя студенти за запълването на мениджърските позиции в световната музикална индустрия, която се разраства със всяка година и има нужда от добре обучени кадри. Мениджърите в музикалния бизнес се грижат за финансите и контрола, планирането и крайните срокове. Фокусът на програма е върху предприемачеството, креативноста и социалното включване.

Местоположение: Харлем, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Marketing, Sales and Relations, Concept Developing, Trend Watching and Innovations, Framework Music and Entertainment Industry , International Negotiations

Възможни кариери: организатор на концерти и фестивали, маркетинг мениджър, продуктов мениджър в музикалната индустрия

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.