Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Mathematical Engineering

rsz i amsterdam 018

Mathematical Engineering е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Информацията и взаимодействието и са основите на една организация. Това прави ролята на инженерите на информационните технологии критична. Почто всички организации използват компютъризирани технологии, от глобалните мрежи и бази данни до обикновенните персонални компютри. Наборите от данни стават все по-големи с всяка година, което прави технологиите, които ги използват и анализират все по-важни. Поради това, професионалисти в сферата на инженерната математика са много важни за поддържането на бизнеса. Тази бакалавърска програма по инженерна математика ще те превърне в един от тези професионалисти. Като такъв, ти ще бъдеш мотивиран, бързомислещ и ще се наслаждаваш на работата в динамична и специализирана среда.

Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Mathematics and Statistics, Software Development, Networking, Database  Management Systems and Big Data, Internet Programming

Възможни кариери: ИТ консултант, софтуерен инженер, мениджър база данни

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.